| Ddyyaa94 a întrebat:

Sunt foarte atrasa de un baiat de varsta mea. Am avut mai multe oportunitati de a ne combina, dar pur si simplu nu am vrut eu din cauza ca se da la multe fete. De exemplu odata statea langa mine si a inceput sa ma pipaie si sa ma sarute, doar ca nu l-am lasat sa ma sarute prea pasional. Totusi, am simtit o placere foarte mare in acele 20 de minute. Nu vreau sa am o relatie cu el pentru ca stiu ca ma va insela, dar totusi as vrea sa am o aventura cu el. Voi ce imi propuneti sa fac?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca doresti sa devii doar un nume pe lunga lui lista de cuceriri,da-i inainte.El este obisnuit ca fetele sa-i cedeze usor si sa vrea sa fie cu el,asa ca tu nu ai fi diferita cu nimic.
Ar trebui totusi,sa stii ca orice nas isi are nasul si sa incerci sa-l cuceresti complet,e in joc demnitatea si mandria ta, si ambitia pe care o ai. Daca esti isteata, il faci sa aiba ochi doar pentru tine.Tu decizi.

| SimonaSymo a răspuns:

In primul rand nu i te lasa pe tava ca vei avea de suferit.
iti sugerez sa ai o relatie de prietenie pentru cateva luni/saptamani/zile.sa vedeti cate lucruri aveti in comun, sa va cunoasteti si sa vezi daca poti sa ai incredere in el. pune-i limite
SAU
daca il iubesti foarte mult si el la fel nu te va insela doar daca ii vei da motiv.

sper ca te-am ajutat. daca vrei funda

| BRUNETHA_9657 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te combini cu el dar sa-i spui de la inceput sa nu te insele ca te va pierde.Si daca te vei combina cu el cu timpu ai sa incepi sa tii la el si poate si el la tine.