Problema e in felu urmator, te`ai gandit vreodata ca poate nu e genu de pers care sa faca cadouri sau poate este adevarat ca nu stie ce sa-ti ia si mai bine zice ca nu a stiut... daca la tine asta e o problema intr-o relatie atunci nu stiu ce sa zic... sau pe tine te doare ca te intreba prietenele tale ce ti-a luat.lol
Nu ma doare de ce intreaba prietenele mele, ma doare ca nu e sincer cu mine si ca nu imi spune cu adevarat ca nu stie si ca nu e genul de persoana care face cadouri. cum am mai spus, nu imi pasa de ce spun altii. imi pasa de ce simte el. aici e vorba numai de lumea mea si a lui. restul persoanelor se exclud. eu am vrut sa vad punctul de vedere al unui baiat. e adevarat, nici eu nu vad dragoste fiind exprimata prin gesturi, dar vreau sa imi spuna acest lucru pentru ca eu sunt foarte sincera cu el
Bună.
Dacă ţi-a dovedit că te iubeşte, te iubeşte. Materialist rău, trist în privinţa asta. Eu zic să vorbeşti cu el în privinţa asta, nu trebuie să o laşi aşa, s-a învăţat deja. Nu îţi place să fi aşa, în situaţia asta, deci ia măsuri că ai gură şi eşti şi mai mare . Eu l-aş pune să doarmă pe preş pentru asta, părerea mea.
No, dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: outlawzzzzz
Daca am inteles corect,tu nu esti materialista,dar te simti minimalizata si umilita de cadourile lui pe care ti le face doar ca sa-ti "inchida gura"!
Da,se pare ca iubitul tau sufera de materialism si asta in sensul negativ al ideii,este zgarcit.
Cea mai buna lectie ar fi sa-i faci si tu un cadou tampit,o prostioara,poate intelege,desi nu cred,zgarcitii se multumesc cu orice,au sistemul de valori al cotofanei!
De obicei problemele in lumea celor doi,se rezolva prin comunicare si ti-a dat suficiente ocazii sa-i spui ce te doare si sa-ti arati nemultumirea!
Explica-i ca in ciuda faptului ca iti declara iubire, unele fapte pun sub semnul intrebarii afirmatiile lui!
Si nu ca ar fi nevoie sa-ti aduca luna de pe cer sau ultimul model de Ferrari, dar cat de putin te cunoaste ca sa nu inteleaga ca te jigneste si minimalizeaza persoana care esti si nu numai?!
Inainte sa-ti faci ganduri negre, te rog, vorbeste cu el!
Neaparat!
Te iubeste doar ca e zgarcit,egoist...
Am trecut si eu prin asta,am incercat sa-i fac acelasi lucru lui.n-a mers.
Ar trebui sa-l accepti cu tot cu defectul asta, sa nu te intereseze ce zice lumea.
Sau ai putea sa-l faci gelos un pic laudandu-te cu ce cadou ti-a facut vreun coleg, prieten, var, ceva.
Sincer, ar trebui sa vorbesti cu el despre asta, dar abia dupa ce isi implineste anii. Acum lasa-l sa se simta bine si sa se distreze.
Poti sa ii spui ca, uneori ai impresia ca te ignora cand iti face cadou ceva, ca nu esti la fel de importanta si ca nu se chinuie prea tare. Stie ce iti doresti si totusi, nu face un sacrificiu ca cel pe care il faci tu cand ii iei un cadou lui.
Nu ii scoate ochii. Doar vorbiti, si cand iti raspunde, dezvoltati impreuna ideea. Eu personal mai ales daca iubesc fata cu care sunt, as face mici sacrificii, si i-as lua ei ceva, atunci cand e o ocazie importanta decat sa continui sa cheltuiesc toti banii aceia pe mine.
Asa este el. Sincer, daca nu te-ar iubi, s-ar comporta diferit si in alte situatii. Si ai putea vedea deja asta pe multe planuri ca nu iti acorda atentia dorita.
Daca totul e foarte bine si doar pe planul cadourilor nu merge la fel de bine, atunci tind sa cred ca asa este el. Nu o face neaparat intentionat, si nu prea poti schimba asta fara sa il faci sa se simta jignit.
O zi placuta!
Ca baiat e datoria lui sa-si faca un cadou mereu asta denota nesimtire,lipsa de cultura,empatie nu de zgarcenie,zgarcenia e buna, zgarcenia inseamna sa aduni si sa nu dai banii pe porcari nu sa nu faci cadouri, daca are sora eu cred ca trebuie sa vb cu ea sai explice ca poate nu stie deci cel mai bine i-ai spune direct asa pe ascuns nu merge, asta nu-i relatie fi sincera cu el asa aveti viitor, asa cu ascunsuri de astea nu aveti mult viitor
Poti iubi un om handicapat? Poate nu are o mana, poate are un retard mintal. Sunt si alte handicapuri, mai putin vizibile.
E greu de inteles? Nu vrea sa cheltuie banii pe un cadou scump pentru tine.Mai bine ii foloseste el, nu? Niciodata nu mi-a placut sa merg la cumparaturi, sa aleg cadouri etc dar cand e pentru iubita ma straduiesc sa iau ceva cat mai frumos(norocul meu ca nu sunt zgarcit si nici oamenii aia nu-mi plac).
Deja primesti cel mai bun cadou. Atentia persoanei pentru care ai sentimente.
Nu e destul de cadou pentru tine?!
Profita, ca s-ar putea s-o pierzi...
Te inteleg perfect, o patesc si eu destul de des. Sa stii ca dupa 4 ani de relatie inca ma intreb "oare nu-i pasa"? Iubitul meu are o stare materiala buna, dar nu e genul lui sa faca cadouri. Nu e vorba de materialism, la fel ca si tine, uneori vreau doar o floare, un semn ca s-a gandit la mine. Nu prea am reusit sa schimb nimic sa stii, cred ca asta e felul lor de a fi. Incearca insa sa fii atenta la altceva: este atent cu tine atunci cand chiar te confrunti cu o problema? Cred ca asta conteaza mult mai mult. In cazul meu, stiu ca-i pasa, se vede asta din modul in care ma sustine cand sunt intr-o problema, si-aici nu mai e vorba de sprijin material neaparat. Incearca totusi sa deschizi subiectul, sa FII SINCERA, sa i spui ce iti doresti, ce simti, ce asteptari ai. Spune-i asta pe un ton frumos, sa nu sune a repros.