| Tenisi a întrebat:

Buna!
Sunt foarte confuza! Adica stiti cu totii din celelalte intrebari ale mele despre baiatul de care sunt indragostita adica Stefan. Dar e o problema. Ma inteleg foarte bine cu un baiat Andtei cu un an mai mare decat mine. Suntem foarte buni prieteni. Adk pur si simplu prieteni. El stia ca imi place de Stefan. Chiar a si incercat sa ne cupleze dar nu a reusit. Dar de ceva timp vad ca ma leaga sufletul si de Andrei. El e un fel de idol pentru fetele mai mari. Adk (eu sunt a5a el este a6a) iar fetele de a8a stau moarte dupa el. Nu neg adica e foarte dragut este blond. cu ochii cand verzi cand albastrii. cu genele lungi. cu plete pana la urechi. scund adica de inaltimea measlabut. si dragut. In weekend am vb cu el de la 9 seara pana la 12 noaptea. Si imi spunea chestii de genul "bine cum sa nu! pentru tine fac orice" sau "stii ca intotdeuna am avut impresia ca esti o fata draguta. si chiar esti!" sau mi-a cerut camera web si imi spunea "vai! ce frumoasa esti frumoasa ca de obicei!" si tot felul de dulcegarii. Dar azi a scris pe facebook ca este "in a relationship". Azi la scoala cand l-am vazut pe Stefan am uitat de Andrei. Cand l-am vazut pe Andrei am uitat de Stefan. Cand i-am vazut pe amandoi in fata mea nu am stiut pe cine sa aleg. Puteti macar sa-mi dati o idee despre cine e mai interesant? Daca nu stiti multe despre Stefan uitati-va la intrebarile mele despre el. Sunt foarte multe! Multumesc pentru ajutor! Cel mai inteles (de mine) raspuns FUNDOI!

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Andrei a fost langa tine meeu big grin si e mai invarsta deci poate e cv mai matur.

Dar de obicei cand trebuie sa alegi intre 2 persoane se intampla a ramai cu niciunawinking.

| cati497 a răspuns:

Buna...si eu am fost implicata intr-un caz asemanator mi-am dat seama pe cine iubeam cu adevarat acela fiind ''Andrei'' in cazul tau. cunoscandu-ne mai bine relatia noastra a tinut 4 ani si inca mai continua happy

| GabrielaSandica a răspuns:

Eu ti-as sugera sa apreciez cine te ajuta si nu cine doar te atrage. Ti-as mai sugera sa incerci sa fii mai open mind. tongue
Succes!