Of..si eu sunt in aceeasi postura.Nu il evita pentru ca dupa o va face si el si o sa-ti para rau.Eu am incercat chestia cu evitatul pentru ca si el o face.Si acum nici nu am mai vorbit de cateva zile, iar la mesaje nici nu i raspunde.Chestia e ca nici nu ne-am mai vazut si nu stiu daca eu am facut ceva rau...plus ca noi doi ne placem reciproc si nici nu suntem impreuna.Asa ca, parerea mea, nu-l evita.Cel putin la momentul asta.Incearca sa vorbesti cu el. Eventual sa-i ceri numarul de telefon si sa vorbiti, nu stiu.Asa am inceput si eu.
Deci, vorbeste cu el, convinge-te ca ti place cu adevarat si incerca sa-i dai de inteles ca iti place de el.Iar dupa totul o sa vina de la sine.
ps: si eu voi pleca putin si mai ales ca nu vorbeste cu mine si nici nu stiu de ce, sigur o sa imi fie foarte dor de el.Crede-ma,daca o sa-l eviti de pe acum si dupa nu o sa mai vorbiti, o sa iasa destul de rau si o sa ajungi ca mine, sa nu mai stii ce sa faci.
Bafta si sa-mi spui cum au decurs lucrurile! :*
Pai iubita cumva si lui ii place de tine? Daca i-ti este asa drag de el,nu vad de ce sa-l eviti, uneori baieti te scot din sarite, de nu i-ti vine sa-i vezi, dar nimeni nu este perfect, si noi gresim la randul nostru.Asa ca eu zic sa stai de vorba cu el, si vezi ce iese.Succes