| Cami_5623 a întrebat:

sunt foarte confuza... imi spune ca vrea sa fim prieteni nu iubiti pentru ca ma iubeste ca pe o prietena, dar in acelasi timp a vrut sa facem sex.
Ce vrea?

Răspuns Câştigător
| 1micdamare a răspuns:

E simplu: nu vrea complicatii sau obligatii cu tine. iar cand nu are femeie, apeleaza la tine.
accepti sau nu, asta e intrebarea!

5 răspunsuri:
| Alissya97 a răspuns:

Sa te foloseasca oh go on
Vrea doar sa intretina relatii sexuale cu tine si atat. Te iubeste ca pe o prietena si nu vrea sa fiti impreuna, dar sa faceti sex oh go on.Pfoa probabil ca tine la tine, dar eu cred ca vrea sa te foloseasca ca apoi sa se dea BigMan smug ca uite eu m-am cu aia si cu cealalta oh go on.
Mai bine intreaba-l de ce vrea sa faca sex cu tine si ce interes are.
Sper ca te-am ajutat big grin
Bafta :*
Funda; o3?

| Sonny a răspuns:

Friends whit benefits!

| purenerve a răspuns:

Prieteni cu drept de carcare cand sunteti plin de hormoni ii eliberati aman2cam asta vrea nu simte nimic pentru tine decat atractie fizica vrea doar sa tio dea HARD si a2a zi ca si cand nu s-a intamplat nimic

| DoarImpreuna a răspuns:

Atunci nu ii pasa de tine. Vrea doar trupul tau. Nu are sentimente poate nici de prietenie. Asta nu e prietenie e doar interes. Sexul nu e pentru a lega relatii de prietenie. E ceva superior e momentul cel mai intens de exprimare al dragostei si daca te oferi oricui si oricum vei regreta muuuuult.

Mai asteapta, va aparea cineva care te va iubi. Nu te grabi.

| karina_5950 a răspuns:

Vrea o relatie strict sexuala. ce nu ti-e clar