| Kidd ♡ a întrebat:

Buna kiss. Sunt foarte confuza si nu stiu, cred ca sunteti singurii care m-ati putea ajuta si sfatuii.Am prieten de 9 luni. El este la liceu si are un frate. El si fratele lui sunt aproape identici, numai ca au un mod de a privii lucrurile total diferit.Prietenul meu pune suflet intr-o relatie ii pasa, dar fratele lui isi bate joc.In ultima vreme am inceput sa ma cert cu prietenu' din motive total banale oh go on. Nu ne vedem prea des pentru ca nu avem posibilitatea si cred ca ma atasez de fratele lui.Nu am o relatie foarte stransa cu el, dar ne intelegem destul de bine.Am impresia ca incepe sa-mi placa de el, doar pentru ca seamana cu prietenul meu, sau nici eu nu stiu.Chiar nu stiu ce se intampla sau de ce, dar nu mai suport senzatia asta. Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| denysame a răspuns:

Buna. o sa iti spun ceva. daca intelegi va fi ff binehappy. Sa stii ca daca esti cu un baiat si vrei sa te desp de el pentru fratele lui, se vor incalcii toate, pentru ca tu si fostul prieten, in timp ce unblii cu fratele lui, te vei simti ff prost.
Sper ca ti'am fost de ajutor!happy

| ioana16 a răspuns:

Denysame are mare dreptate. daca intr-adevar ti la fostul tau prieten ar fi bine sa te impaci cu el mai ales ca nu ati avut motive intemeiate sa va despartiti. e o idee foarte proasta sa fii cu fratele lui. iti vei face o imgine proasta, te vei simti prost si din cauza ta ei se vor certa. succes :*

| mulinobianco a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa incercati cu prietenul tau sa va vedeti mai ddes.sa petreceti timpul impreuna.ca sa nu va indepartati.si atunci o sa se imbunatateasca relatiile voaste.Sunt sigura ca iti place de fratele lui doar pentru ca nu iti ajunge atentie din partea prietenului, si cauti o persoana cu care sa te simti fericita, dar nu uita, cu prietenul tau vei fi mai fericita( si iti mai dau un sfat, in asa situatii nu trebuie sa faci cum cineva iti spune.trebuie sa analizezi bine situatia si sa intelegi singura ce doresti, de la cine, cind, cum, o sa-ti fie imi usor cind vei sti ce doresti singura, asta nu-ti pot spune altii deoarece doar tu stii ce simti. Sper ca te-am ajutat :* Ai grija de tine, papa happy

| Sergiu_3138 a răspuns:

O sa treaca senzatia de care zici, crede-ma, e doar trecatoare. Eu zic sa incerci sa continui cu actualul prieten.

Succes si numai bine

| Miuriel a răspuns:

Sa nu faci greseala sa te indragostesti de 2 frati in acelasi timp.si eu sunt in aceeasi situatie, m-am indragostit de 2 frati si acum sufar enorm fiind cu unul dintre ei. Incearca sa salvezi relatia pe care o ai cu iubitul tau si nu fa greseala sa te desp de el pentru fratele lui pentru ca e posibil sa regreti.Ai spus ca fratele lui isi bate joc...deci poate o sa-si bata joc si de tine. Tu decizi, dar dupa sa nu regreti.Ai gria! :*:*