| Daiana90 a întrebat:

sunt foarte deprimata, plang intruna si mi s-a facut rau deja.baiatul acela de care imi place, cu un an mai mic(are 13 ani) mi-a dat ignore asa din senin.am observat ca nu a mai intrat de cateva zile si am intrat pe internet si am vazut ca e online.am intrat pe id unui prieten(cu acordul lui bineinteles) si l-am bagat in lista si el m-a acceptat, era online. eram hotara sa ii spun zilele astea ca il plac, si ca vroiam sa stie, si ca nu era obligat cu nimic, dar cand sa fac asta mi-am dat seama ca ori m-a pus pe invizibil sau cel mai probabil ma are la ignore. i-am zis de pe id-uil baiatului acela(pretinzand ca sunt el) ca nu il credeam asa, el mi-a zis ca imi da ignore si i-am zis ca nu mai imi pasa ca a facut-o deja...si a iesit.eu chiar il placeam, nu inteleg cu ce l-am deranjat, am vorbit doar de 3 ori cu el. mi-e rau si plang incontinu. ce sa fac? ma simt asa de prost...era primul baiat pe acre il placeam si care avea sa ma placa si el.sunt distrusa. ce ar trebui sa fac?

14 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Saracutza de tine... ce mi-se rupe sufletultongue.Nu mai zice ca esti distrusa'' ca nu se merita la varsta ta. Oare cum ar fi fost daca erau toate fetele ca tine straight face? Ma rog, lasa si mie id tau.

| 16.laura.16 a răspuns:

Draga mea, asta e prima din multele dezamagiri pe care le vei avea! Asa e viata!
Nu e ultimul baiat din lume si, crede-ma, peste ani iti vei aminti razand de clipele astea!

| Blue_2059 a răspuns:

Te inteleg.
Totusi, nu te mai consuma atata, sunt baieti destui.pentru toata lumea.In viata nu se plage dupa un baiat, ca apoi te are la degetul mic.
Daca ti'a dat ignore, a avut motivul lui.
Reincearca sa vorbesti cu el, si sa'i zici ceea ce simti.

Daca el afirma ca NU vrea sa fie cu tine, incearca sa gasesti pe altcineva.

Succes!

| yellowalien a răspuns:

Daiana, calmeaza-te si nu mai plange, nu meritahee hee Ai 14 ani, ai toata viata inainte, iar tu in loc sa te gandesti cum sa-ti faci zilele mai frumoase stai si plangi dupa un tzanc?hee hee Uita-te si tu; e imatur, ceea ce e si normal, are 13 ani, la ce te poti astepta de la el?
Asa ca sterge-ti frumos lacrimile si uita-te la o comedie, ceva ca sa-ti revii, iesi pe-afara cu prietenele si uita-l happy Mai sunt multi alti baieti pe care ii vei placea si care iti vor raspunde la sentimente, niciodata nu stii de unde sare iepurele!
Zambeste! happy Maine va fi mult mai bine, cu conditia ca tu sa vrei cu adevarat asta!

| chrystyna a răspuns:

Scumpo, dar nu ai motive sa suferi in halul asta.Asta e, ai placut un baiat badaran, care nu merita atentia ta.Bine ca nu ai continuat cu sentimentele, ai fi suferit mai mult.Fii linistita, ai toaaaaata viata inainte si baieti sunt o gramada.Eu iti spun sa te reorientezi si sa petreci mai mult timp cu prietenele si sa iti redefinesti standardele in ce priveste baietii.Fii mai selecta si ai grija pe cine placi, nu doar sa fie dragut ci si respectos, politicos, adicasa te respecte si sa se poarte frumos cu tine.Lasa baietii sa vina la tine, nu tu la ei. OK?
Bafta si te rog eu numai plange pe teme asta, chiar nu are rost.Crede-ma!

| Eℓℓa a răspuns:

Cred ca nu te merita
Nicio persoana nu ar fi facut asa ceva
Sunt multi baieti dragutii pe lumea asta
Si cred ca unul iti APARTINEwinking
Nu mai fi trista
Arata-i ca nu-ti pasa.si mergi mai departe

| » Iµliaña « a răspuns:

Bhai sincer wake up.laughing. Plangi dupa un baiat cu care si vb de 3 ori pe mess?straight face. Bhai ai 14 ani ai tot timpu inainte pentru baieti o sa te duci la liceu acolo cine stie peste cine dai. dupa facultate.winking. Yo zic sa termini cu prostiile astea :*

| DeliciOaSaTaa a răspuns:

Crerd ca ar trebui sa te opresti din plans si sa incepi sa ridici capul el inseamna ca nu te place dar cand va realiza ce a pierdut abia atunci va veni la tine plangand si indurand iertare nu mai palnge ca nu are rost vei gasi cu singuranta un baiat mai frumos si mai iubitor cu care te vei combina sper sa decizi ca accest lucru este mai bun decat sa plangi si sper ca vei considera acces raspuns a fi castigator kiss sper sa-mi dai o fundita si nu mi plange caty face rau te pup pa pa kiss

| Cryzy a răspuns:

E prea mic sa-si dea seama de ceea ce face. Nu pune la suflet, stiu ca e greu dar cu timpul o sa vezi ca vei uita de el. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum 4 ani iar acum sunt bine mersi. Chiar daca il vad in fiecare zi acum trec nepasatoare pe langa el.

| superwoman a răspuns:

Sa nu plangi nciodata pentru un baiat happy Cauta altul :X, sigur vei agsi unul mai bun big grin

| 1235678907452352 a răspuns:

Stiu sentimentul iti spun din propria experienta sa nu iti pui niciodata baza in baieti mai mici el are 13. la varsta asta baietii sunt total imaturi nu realizeaza pe ce planeta traiesc si.oh go on
cauta un baiat de vasta ta 14 -15 anicu care poti vorbii la acelasi nivel.nu sa ii scuipi seminte in caprolling on the floor[din cauza inaltimii]

| mutty a răspuns:

Sa te omori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despartete de el sad (scuze stiu ca e prea direct da...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata sa nu fugi niciodata dupa autobuz sau un baiat... dupa 5 minute vine altulwinkingwinkingwinking