Forma in care este prezentata intrebarea poate fi considerata o simpla ghicitoare. Nu cred sa existe cineva pe TPU sau chiar si in alta parte care sa aiba puteri paranormale incat sa ghiceasca daca esti insarcinata si sa iti ofere un raspuns corect. Doar daca vei prezenta informatiile necesare efectuarii unei analize cat mai obiective vei primi si raspunsul dorit. Deci ar trebui sa se stie in ce data a inceput ultima menstruatie, daca ciclul menstrual este regulat sau neregulat, in a cata zi a ciclului a fost intretinut actul sexual, daca a ejaculat si in ce moment. Azi 3 martie nu poate fi "dupa o saptamana" daca prima sangerare s-a produs in data de 28 februarie adica cu 2-3 zile in urma. Sanatate!
Daca sangerezi,nu esti insarcinata, asta e clar. Sa nu fie vorba de altceva, daca nu, de o simpla menstruatie. Mergi la medic si spune-i si lui toate astea. Sa nu ai retineri. Cand ai facut sex n-ai avut, la ginecolog de ce ai avea daca ai merge?
Din păcate eu cred că se poate. Sângerări există și în sarcină, nu atât de mult cât descri tu, însă există. Totuși fă-ți un test pentru a fi mai liniștită sau du-te la ginecolog
KatiMe27 întreabă: