Bună.
Dacă ai rămâne însărcinată, simptomele nu apar a doua zi, în primele 7 zile de sarcină se formează abia anticorpi.
Nu te mai îngrijora atât de mult.
Învață să nu te mai joci cu propriul tău corp. Mergi și cumpără un test de sarcină, citește răspunsul.
Așteaptă până la următoarea menstră.
Folosește prezervativul obligatoriu până în ziua 21-22 ale ciclui menstrual.
Nu este obligatoriu să rămâi însărcinată din ziua a 8-a deși un spermatozoid trăiește 48-72 de ore.
Partenerul tău nu are simțul răspunderi? În această poveste sunteți implicați amândoi, nu aruncați vina unul pe altul.
Mergeți la un centru de planificare familială pentru mai multe detalii privind metodele contraceptive.
Pa, pa.
DA! DA! DA! Daca faci fara PREZERVATIV, ==>>>EXISTA RISCUL SA RAMAI SI GRAVIDA, SI BOLNAVA, DE CINE STIE CE MINUNI! Du-te fa testul Barza, il gasesti la farmacie, si te mai duci si la un cabinet de planning familial, E GRATUIT!, Si vorbesti cu doctorita, si NU MAI FA IN VITA TA SEX NEPROTEJAT! DECAT ATUNCI CAND AI SA VREI COPIL! intra si la raspunsurile mele si citeste acolo, gasesti aproape tot ce trebuie sa stii! Si nu neglija igiena locala si generala! SANATATE!
Nu ai avea nici un simptom atat de precoce. Esti foarte ingrijorata degeaba, zarurile au fost aruncate. Desi ai mai pus intrebarea o data nu ai citit raspunsurile. Iti spuneam acolo ca nu conteaza cand ai scapat de menstruatie ci care a fost prima zi de sangerare. In functie de aceasta se stabileste perioada fertila. Dupa calculele mele, daca prima zi de sangerare a fost 23 sau 24 februarie, erai in zilele 12-13 ale ciclului menstrual, cele mai fertile, exact cand survine ovulatia.
Sigur ca este posibil sa nu fii insarcinata, doar ca daca amandoi sunteti sanatosi, e mai probabil sa fii insarcinata decat sa nu fii. Nu stiu exact sa apreciez care sunt sansele, poate 80% sa fii insarcinata, daca, revin, vreunul dintre voi nu sufera de sterilitate. Nu e neaparat sa ramai insacinata daca faci sex neprotejat, doar ca sunt zile in care probabilitatea e mai mare si zile in care e mai mica. Tie ti s-a intamplat accidentul intr-o zi foarte fertila.
Comice unele raspunsuri de mai jos! mai mai...cum poti tu sa te lasi asa? de ce si pentru ce? daca s-a intamplat nu astepta sa miste, sa dea din picioare, ia pastila de a doua zi... e posibil sa fi insarcinata! mai ales ca al tau pare f viril