| Elena1729 a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata si vreau sa cer parere. Pe 15 august am avut contact neprotejat dar nu a ejacuat in mine, a durat doar 5 min max pe 17. Trebuia sa imi vina menstruatia dar nu mi-a venit, am ciclul neregulat uneori imi intarzie 2-3 zile. Simt ca imi curge acea secretie. Ma doare putin spatele mi-au aparut cosuri, am 5-6 zile intarziere. Ce credeti? Imi este foarte frica. Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| PikaPikaChuChu a răspuns:

1. Ca sa ramai gravida trebuie sa fii in perioada fertile, care e la aproximativ 1 saptamana jumate dupa prima menstruatie si alta saptamana jumate sau doua inainte de a doua menstruatie
Tu nu erai nici macar pe aproape de perioada fertila

2. Nu a ejaculat deci no problem

3. Asa mi se mai intampla si mie uneori cand fac sex inainte de menstruatie. Eu zic ca e normal.

Se poate sa fii luat o bacterie ceva si de aia sa iti intarzie, mai ales ca e vara si ai fost pe la strand, la mare, e cald si transpiri mai repede
Dar vad ca ai simptomele dinaintea menstruatiei, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji

Simptomele mele sunt urmatoarele: durere de burtica in partea de jos, odata cu asta apar si cosurile, sani durerosi la atingere si mai umflati, schimbarea starii de spirit foarte repede, si chiar inainte cu o zi imi curge o secretie putin colorata

Sper ca te-am ajutat

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual s-a desfasurat in apropierea venirii menstruatiei nu poti fi gravida.

| vocea a răspuns:

Nu ramai gravida daca nu isi da drumul in tine fi mai atenta si protejeazate mai atent

| Nimeni10 a răspuns:

Ai ramas gravida, felicitari.

| Dragut123 a răspuns:

Posibil sa nu fi ramas insarcinata, din cauza faptului ca nu erai in perioada fertila pe 15 august. Totusi exista o sansa destul de mica, din cauza faptului ca ati intretinut relatii intime fara prezervativ. Ai putea incerca sa faci un test de sarcina. Bafta multa!