anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata.Trebuia sa imi vina ciclul pe 3 Martie dar nu mi-a venit nici acum.Ultimul contact sexual l-am avut pe 10 martie. Ce as putea sa fac? Am folosit o cutie de prezervative...dar dupa 5 minute trebuia schimbat. Erau sparte la varf. Dati-mi sfaturi va rog. Test de sarcina nu pot face...ca e prea devreme.

5 răspunsuri:
| Bogdan1212 a răspuns:

Daca nu mai vrei sa fi insarcinata trebuie sa faaci sex numai cu 2 prezervative de siguranta

| drhotzu a răspuns:

Ba poti face si test de sarcina... si un alt sfat: nu va mai zgarciti la prezervative folositi durex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rogi!

| RoxanaDenisa a răspuns:

Vorbeste cu "desteptul" ala cu care ai facutwinking. De curiozitate, cati ani ai? De pastila de a doua zi nu ai auzit? Sper sa nu fi insarcinata, ca daca esti, adio copilarie (in caz de esti minora)...

| CiprianTPU a răspuns:

Ma uimesti...de unde ati cumparat prezervativele?, din bazar. Cum adica sa fie sparte? Curios, eu nu am patit niciodata sa fie spart direct din cutie. E grav daca s-a intamplat asta! Nu stiu ce sa zic, cumparati si voi prezervative de calitate si nu va mai calariti ca iepurii laughing, lasati-o mai moale. Daca vrei sex continuu si de calitate atunci foloseste anticonceptionale.