Dar el iti face tie oral?
Fiindca atata vreme cat el iti cere, trebuie sa fie primul care iti ofera. Nu uita sa-i ceri sa poarte prezervativ la absolut toate partidele sexuale!
Si inceteaza sa te mai invinovatesti daca-l pierzi, ca din astia sunt cu miile.
A spus ca el nu poate sa faca asta si nici nu a facut-o, lucru care mi se pare un pic aiurea...nu faci, dar ceri?! Multumesc pentru sfaturi! Ma simt incomod, mai ales ca nu am avut experiența necesara..nu stiu, ma trec multe ganduri.
Atunci spune-i ca primeste acelasi tratament pe care-l ofera, ca nu-i normal sa ceri, fara ca el sa ofere.
Vrea sex oral? Sa mearga la curve, sa plateasca si obtina ce doreste.
Nu ai de ce sa te simti incomod, fiindca nu-i normal sa ti se ceara acest lucru, mai ales cand el nu vrea sa-l ofere.
Pare-mi-se ca acest individ nu este interesat decat de sex, deci este pierde inutial de timp cu el.
Da-i un sut in fund si cauta-ti altul!
Daaa. Asta o sa fac. Multumesc! O sa evit orice contact vizual, telefonic cu el.
Daca asteapta de la tine "pasi atat de mari" in plan sexual, in loc sa apreciezw faptul ca ai renuntat la virginitate, nu te iubeste
Heei
Este necesar sa intelegi ca a fi impreuna nu presupune o intelegere intre parti, cu atat mai putin atunci cand nici nu ati vorbit despre asta
Prin urmare data viitoare discuta despre asta inainte sa faci ceva sau daca faci ceva nu te astepta la nimic sau asteapta-te la orice
Astfel nu vei mai fi dezamagita si vei fi ok indiferent ce s-ar intampla
Succes!
Nu. E timpul scurt si el e un pic neexperimentat. chiar daca vrei ceva anume de la partener/a trebuie sa stii sa ai timp, sa comunici si eventual sa accepti sau nu cerintele... eu zic sa il treci la experienta si sa mergi mai departe. Nu cred ca se va schimba dramatic daca acum la inceput nu stie sa fie DOMN.
Nu e nimeni de vina, nici tu nici el. Problema e ca va doriti lucruri diferite. Tu vrei o relatie serioasa, el isi doreste sa ramaneti doar parteneri sexuali. Si de aceea e interesat daca viata voastra sexuala va fi pe placul lui.
Ai dreptate! Desi, mi-a susținut că vrea ceva serios, faptele au vorbit mai mult!
În februarie făceai control ginecologic iar medicul îți spunea că nu ai răni pe colul uterin, iar acum în mai/iunie te-ai trezit virgină.
S-o fi prins săracul băiat cât de "virgină" ai fost.
Care e medicul ăla care a făcut control unei virgine și i-a verificat colul?
Esti cam proasta asa de felul tau. Cand am spus eu ca nu am răni pe colul uterin? Si da, am facut control ginecologic, care e ceva normal pentru orice fata, virgina sau nu. Daca a vazut secretie mea, nu inseamna ca nu am fost virgină. Asa ca joc de glezne, păpușică!
In plus, stiu ca am scris niste intrebari pe aici, dar se refereau strict la niste mancarimi, care erau din cauza unei candidoze. Am fost supusa mai multor tratamente cu antibiotic, din cauza unei bacterii la stomac. Asa ca nu mai pune tu eticheta fara sa cunosti. Sunt fete de 16, 17 ani care si-au inceput viata sexuala, iar eu sunt mandra de mine. Seara faina!
Vorbește frumos băi creier mic.
Nici măcar nu ții minte ce minți. Uite întrebarea ta.
www.actual-art.ro/cap01.jpg
Tu ai scris asta, n-am inventat-o eu.
De ecografie ai auzit? N-ai auzit, ca nu te duce capul!
Si pana la urma, nu e treaba ta ce intreb eu. Am fost cu bun simt, pana tu nu ai fost in stare sa raspunzi ca atare unei intrebari decente, pentru că na, țărăncile tot țărănci rămân. Hai ceau
N-o mai da la întors când ești prinsă cu minciuna.
Din partea mea poți fi virgină și de aici înainte cât vrei tu.
Măcar aici pe site.
E gratis.
Hai că o dau la întors dacă e?! Mna, ce sa zic, esti o drăguță!
Eu zic să iei o pauză că te faci de cacao rău de tot.
Se verifică dacă ai răni pe colul uterin cu radiografia?
Sau și mai bine, cu ecografia?
Ecografie, drăguță! Nu radiografie. Ar fi bine sa iti faci tu un Rmn la cap, ai ceva probleme
Da, un doctor bun poate sa vada asta. La fel de bine cum poate sa vada si daca ai peretii colului uterin îngroșați. Observ ca nu esti deloc in temă cu astea. Ar fi mai bine sa iti păstrezi parerile, o sa te faci tu de cacao. Ceau
Da, drăguță. Ecografie. Citește un rând mai sus.
Nu se face ecografie ca să-ți verifice dacă ai răni pe col.
De ce tot tu ești aia care minte iar apoi se ambalează aiurea?
Te simți dezvirginată?
Te rog, informează-te si apoi scrie-mi! Nu am timp sa explic unui prost de ce e prost.
Ok. Așa facem.
Citește. Scrie cum se face.
https://www.fertilia.ro/rana-pe-colul-uterin/
Nu-i nevoie să-mi explici ceea ce ești.
Se vede de la distanță.
Nu stiu sa citesc! Imi pare rau.
Repet, nu ai tu niciun drept sa comentezi la adresa mea. Eu am spus strict ce mi-a spus doctorita, care nu m-a mintit. Si stai linistita, exista mai multe metode sa vezi daca colul e ok sau nu. Chiar si la 17 ani, in urma unei ecografii, mi-a spus in ce situatie este colul uterin. Așa că las-o moale si repet, nu esti prea smechera pentru secolul ăsta, exista destui oameni care te depasesc usor. Bafta in continuare la comentat!
In urma unei ecografii de rutine de aplica metodele enumerate acolo. Nu ma inveti tu pe mine, draga mea. Am si eu destule in spate, plus că matusa mea e medic. Pupici cu sclipici
In calitate de ce anume comentați? Esti medic tu? Sau clarvazatoare? Nu cred. Pastreaza-ti locul. Cand o sa iti permit eu sau o sa iti cer o parere, personal, atunci sa vorbești.
Da esti de vina ca nu ai vorbit cu el despre asta inainte si ca il cunosteai de 3 saptamani!
Relatiile sexuale sunt pentru sot si sotie. Atat! Orice altceva este curvie conform cuvantului lui Dumnezeu! Nimic bun nu o sa iasa din astea. Era o perioada cand toti vedeau lucrurile astea asa, acum nimic nu mai este pacat, totul este permis si totusi lumea nu este mai fericita si nici mai buna, pentru ca lucrurile astea sunt rele. Cauta pe Dumnezeu si pocaieste-te si o sa fie bine de tine si o sa fii fericita!
Multumesc pentru sfat, insa am ales sa fac asta, pentru ca aveam probleme hormonale, pe care nu le poate rezolva nicio Biblie sau Dumnezeu. Cred in Dumnezeu si cad mereu in genunchi cand merg la Biserica, dar m-a chinuit mult, cu multe lucruri, si am plans, si am avut probleme de sanatate nenumărate...si nimic nu m-a ajutat, decat eu. Ma rugam plângând si nu mâncăm si mi blestemam ziua cand m-am născut, că multe greutăți mi-a pus pe umeri, si acum asta. Imi asum, si Dumnezeu o sa ma ierte, pentru ca mai presus de orice, stă sufletul curat si bun al unui om. Nu am facut rau nimănui, niciodată. Căsătoria la întâmplare nu o sa ajute niciodata, chiar daca spuneti ca relatiile sexuale sunt doar intre sot si sotie. Cum se căsătoreau femeile inainte? La 20 de ani, maxim. Acum, nu mai traim vremurile acelea, toti fug de căsătorie, si decat intr-o căsnicie eșuată si chinuită, mai bine asa.
In viata putem face si alegeri gresite, toti oamenii gresesc. Dar trebuie sa mergem la Dumnezeu sa cerem iertare si sa ne lasam de pacatul acela. Pe Dumnezeu trebuie sa il luam cu tot ce spune, nu putem lua doar ce ne place de la El pentru ca altfel nu mai credem in El, ci intr-o imagine a noastra a lui Dumnezeu. Nu putem stii ce vrea Dumnezeu de la noi fara biblie. Pacatul relatiilor sexuale in afara casatoriei este condamnat chiar de Hristos pentru ca duce la moarte, Dumnezeu incearca sa ne salveze de ceea ce ne va condamna sufletul. Si sunt si multe altele nu numai acesta.
Dumnezeu nu isi schimba poruncile dupa cum se schimba generatiile, ce a fost pacat va ramane pacat. Eu nu incerc sa te critic, imi pare rau pentru esecurile tale, incerc sa te ajut spunandu-ti adevarul biblic. Cauta o biserica in care se vorbeste adevarul din biblie, si unde il spun pe intelesul tuturor. Unde se vorbeste despre consecintele pacatelor, unde te invata bine. Succes!