| Romalia a întrebat:

Buna! Sunt foarte neliniștită. Am 22 de ani, ies cu un baiat de 3 saptamani, ieri seara m-am culcat cu el, eu fiind virgina. Ma simt foarte aiurea, deoarece sustine ca nu suntem impreuna. Aseara am avut cateva contraziceri pe niste teme intime, legate in pat si la final m-a intrebat daca eu cred ca o sa ne intelegem in pat...pentru ca eu nu vreau sa fac anumite lucruri, ca de exemplu, oral. Nu inteleg, sunt eu de vina?

40 răspunsuri:
| Romalia explică (pentru Goete):

Multumesc pentru sfat! Cu siguranță doar asta a urmărit...altfel, nu inteleg

| Dintrebare a răspuns:

Nu e nimeni de vina, nici tu nici el. Problema e ca va doriti lucruri diferite. Tu vrei o relatie serioasa, el isi doreste sa ramaneti doar parteneri sexuali. Si de aceea e interesat daca viata voastra sexuala va fi pe placul lui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

| Romalia explică (pentru Dintrebare):

Ai dreptate! Desi, mi-a susținut că vrea ceva serios, faptele au vorbit mai mult!

| Crackman a răspuns (pentru Romalia):

Pai dacă nu o sa îți răspundă în următoarele 2 zile
Surpriza... a stat pana i-ai dat gogoșile și a plecat
Poate în timp faci și tu diferență între persoane
Nu este vina ta asa ca mergi mai departe

| Anelise128 a răspuns:

Relatiile sexuale sunt pentru sot si sotie. Atat! Orice altceva este curvie conform cuvantului lui Dumnezeu! Nimic bun nu o sa iasa din astea. Era o perioada cand toti vedeau lucrurile astea asa, acum nimic nu mai este pacat, totul este permis si totusi lumea nu este mai fericita si nici mai buna, pentru ca lucrurile astea sunt rele. Cauta pe Dumnezeu si pocaieste-te si o sa fie bine de tine si o sa fii fericita!

| Romalia explică (pentru Anelise128):

Multumesc pentru sfat, insa am ales sa fac asta, pentru ca aveam probleme hormonale, pe care nu le poate rezolva nicio Biblie sau Dumnezeu. Cred in Dumnezeu si cad mereu in genunchi cand merg la Biserica, dar m-a chinuit mult, cu multe lucruri, si am plans, si am avut probleme de sanatate nenumărate...si nimic nu m-a ajutat, decat eu. Ma rugam plângând si nu mâncăm si mi blestemam ziua cand m-am născut, că multe greutăți mi-a pus pe umeri, si acum asta. Imi asum, si Dumnezeu o sa ma ierte, pentru ca mai presus de orice, stă sufletul curat si bun al unui om. Nu am facut rau nimănui, niciodată. Căsătoria la întâmplare nu o sa ajute niciodata, chiar daca spuneti ca relatiile sexuale sunt doar intre sot si sotie. Cum se căsătoreau femeile inainte? La 20 de ani, maxim. Acum, nu mai traim vremurile acelea, toti fug de căsătorie, si decat intr-o căsnicie eșuată si chinuită, mai bine asa.

| Anelise128 a răspuns (pentru Romalia):

In viata putem face si alegeri gresite, toti oamenii gresesc. Dar trebuie sa mergem la Dumnezeu sa cerem iertare si sa ne lasam de pacatul acela. Pe Dumnezeu trebuie sa il luam cu tot ce spune, nu putem lua doar ce ne place de la El pentru ca altfel nu mai credem in El, ci intr-o imagine a noastra a lui Dumnezeu. Nu putem stii ce vrea Dumnezeu de la noi fara biblie. Pacatul relatiilor sexuale in afara casatoriei este condamnat chiar de Hristos pentru ca duce la moarte, Dumnezeu incearca sa ne salveze de ceea ce ne va condamna sufletul. Si sunt si multe altele nu numai acesta.
Dumnezeu nu isi schimba poruncile dupa cum se schimba generatiile, ce a fost pacat va ramane pacat. Eu nu incerc sa te critic, imi pare rau pentru esecurile tale, incerc sa te ajut spunandu-ti adevarul biblic. Cauta o biserica in care se vorbeste adevarul din biblie, si unde il spun pe intelesul tuturor. Unde se vorbeste despre consecintele pacatelor, unde te invata bine. Succes!