| fanlalabandsiatat a întrebat:

Sunt foarte suparata. L-am surprins pe iubitul meu cu o domnisoara care il mangaia pe brat si ii zice pe un ton pervers: ce muschi ai. Cel mai tare ma doare ca el nu a respins-o deloc. Ce trebuie sa fac?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să fii fată deșteaptă, un compliment nu omoară pe nimei.
Supărată dacă îl prindeai în pat cu ea.
Pa, pa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună să discuti cu el, dar nu pe un ton dur, ci găseste un moment cind el este m ai calm, si intreabă l fără să faci scandal, cine e fata aia, si cel m ai important lucru ce simte el pentru ea. Ce virstă ave ti voi doi? Si sinte ti demult impreună? El trebuie să fie doar cu tine si doar pe tine să te iubească si respecte, să nu se uite după altele.

| OnuOnulică a răspuns:

Buna
Cel mai bine discuti cu el.

| neutrino a răspuns:

Cum sa respingi o domnisoara in ziua de azi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sa-l dai drac, inseamna ca nu-i serios.
Nu te merita, nu are rost sa mai stai cu el.
Incearca mai intai de toate si discuta cu el ce s-a intamplat si vezi ce si cum, daca consideri ca merita sa-i mai dai o sansa e bine, daca nu da-i drumul.
Te pup!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Stiu cat de dureros e. Mi s-a intamplat. Nu am inteles exact. El a stat, i-a zambit, a vorbit cu ea?
Sau a tacut din gura si a lasat-o in pace?
Sunteti de mult timp impreuna? Care e relatia dintre voi doi?

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Asta nu inseamna nimic, daca se sarutau era altceva, ai vorbit cu el despre faza asta

| BlueViP a răspuns:

Spune-i ca te doare! Arata-i ca asa te pierde pe tine! Vorbeste cu el si spune-i ca ai nevoie ca el sa fie doar al tau.

| ILoveMI a răspuns:

Eu te sfatuiesc sincer sa iti faci rost de un alt hobby si sa lasi glumele facute pe site-uri happy