| JustAlice a întrebat:

Sunt foarte suparata...prietenul meu din Bucuresti (eu stau in iasi si sunt fata) la inceput era un scump cu mmine si ma trata ca atare.adica statea numai cu mine pe mess. vb la tel si etc. dupa vreo o saptamana s-a schimbat ff tare si acum la tel cand il sun spune ca are putina treaba.ca pleaca cu sk8 afara sau se joaca la pc. a si vreau sa va spun ca eu si inca un baiat suntem singurii prieteni ai luihappy deci nu ma insealathinking
el are 14 ~ 15 ani iar eu 14...
btw. a promis ca vine la vara in iasihappy
ce credeti ca se intampla cu el? help

Răspuns Câştigător
| cristiiiiiii a răspuns:

Mah in primul rand sa fiu sincer cu u relatiile la distanta nu pre functioneaza sh mai ales la adolescenti. voi nu v-ati vazut fata-n fata si eu unu nu cred ca la 14 ani pleaca el de la bucuresti pana la iasi.nu vreau sa iti frang inima dar cred ca si-a gasit pe altcineva din moment ce te trateaza cu indiferenta sau vrea sa iti dea papucii dar nu are curaj sa ti-o zicawinkingimi pare rau viata uneori poate fi foarte durasad

5 răspunsuri:
| ramoo a răspuns:

Nu fii atat de sigura ca nu te insealasad. Din tot ce am citit. Mie mi se pare ca baiatul e cam plictisit.sau probabil s`a saturat sa stea singur aqolo.Adica relaiile la distantsa nu prea au durat.
Dar xcum daca esh sigura ca nu te inseala atunci ar fi bine sa purtati o discutie serioasa si sa ii ceri socoteala happy
Mult succes! :*

| betty08 a răspuns:

Pai este o relatie doar pe mess? Nu va cunoasteti? Atunci scuzama dar nu este o relatie. Te poti astepta la orice.Bafta la agatat baieti acolo la tine n Iasi lasa-i pe cei de la distanta : ca nu are rost crede-mawinking

| anemary1987 a răspuns:

Pasarica, nu trebuie sa intri in panica pentru un baiat; vb cu el si spune-i ca vezi diferentele acestea spune-i ca ai vrea sa iti acorde mai multa importanta iar daca vezi ca inca continua sa fie rece cu tine fa-i si tu la fel iar daca nici asa nu are nici o reactie, atunci cauta-ti pe altcineva! Offf! De ce nu mai am anii tai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu crezi in relatia voastra continua daca nu nu big grin

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te scuza varsta pentru intrebarea ta!
Ce sa-ti spun mai mult decat ca asta o sa-ti fie invatatura de minte pe viitor!