Moni. iubita, trebuie sa accepti ca totul s-a terminat intre voi.baiatul asta nu te merita, parintii tai te-au crescut ca sa fii fericita si implinita, nu s-au chinuit cu tine ca sa isi bata joc de tine acest baiat si in asemenea hal.sa nu iti para rau, nu merita lacrimile tale. faci bine ca ne scrii tot ce simti, aici gasesti intelegere si o sa vezi ca putin cate putin te vei detasa de el.noi suntem prietenii tai si te sustinem! nu mai plange papusica mica, cateodata barbatii sunt niste gunoaie...
Eu zic ca nu merita sa iti mai bati capul cu el... Adica... daca tot ce a fost intre voi nu a insemnat nimic... chiar nu mai are rost. Probabil a pus pe cineva sa te sune sa intrebe daca mai tii la el sa stie daca te are ca rezerva... sau daca se poate inca intoarce la tine..Nu merita sa iti mai bati capul cu el. Data viitoare cand te mai suna respinge-i apelul sau - in cazul in care raspunzi - spune-i ca nu mai aveti ce discuta si inchide-i telefonul. Daca simte ceva pentru tine va insista si va incerca sa va impacati... daca nu... mai bine cauti pe altul... Sau... ai putea de acum sa cauti pe altul daca si-a batut joc de tine...
Te iubeste dar te ia la misto?
una e sa te iubeasca si alta e sa te ia la misto...cand iubesti pe cineva nu iti bati joc...
nu stiu cum ii permiti chestia asta... daca te-a parasit accepta situatia...nu te merita...cauta-ti pe altcineva si nu il mai lasa sa isi bata joc de tine. nu stiu.probabil ca mai tine la tine si nu stie cum sa se bage in seama... dar tu trebuie sa fii indiferenta sa ii arati ca nu te afecteaza te pup si ai grija de tine
Ai auzit vreodata de inchiderea telefonului? De replici de genul "nu dezgrop caii morti", "relatia dintre mine si x a fost intre mine si x nu intre mine si tot satul; pentru barfe cumpara can-can"? De ce iti place sa te pui in situatii din care nu castigi decat goliciune si amar?
Daca tinea la tine nu il punea pe varul lui sa vb cu tine,, si sa rada ca un prost ce e... fa-te indiferenta c asi cum nu ti-ar pasa de ce a facut. k ai luat-o c ap ogluma da sa-si vada de treab alui si sa nu te mai ia peste picior, nu permitea nimanui sa se ia de tine,,,,, bafta
Hmm. Avea chef de glume, dar nu a gasit persoana potrivita. Nu stiu ce sa cred. Din ce spui tu poate sa fie un fel de "razbunare". Dar a exagerat cam tare. Nu stiu, eu zic ca merita sa fie pus la punct pentru asta. Indiferenta ta o sa doara cel mai tare. Prefa-te ca nu te-a afectat cu nimic ce a facut. Daca aduce vorba despre asta poti sa-i spui : "copilarii. m-am enervat la inceput dar dupa am ras pe cinste ". Sper sa-ti fie de folos, pupi :*
Sincer eu nu cred ca el e gelos ...cred ca avea chef sa faca misto de cineva .si numa bine tea gasit pe u .iti dai seama ce bine sar fi simtit daca ar fi stiut caplangi pentru el,,, si mai ales ca esti topita dupa el ...eu zic sa fi cat se poate de indiferenta cu el... si sa iti faci un nou prieten. .si parca team mai zis o data nu cred ca a vrut sa il bata... a vrut doar sa te impresioneze sa vada cum rectionezi .ai grija de tine si nu te lasa calcata in picioare de un porc... oameni din ingeri pot sa se transforme in draci...
Daca pana acum aveai parere de rau pentru anul petrecut impreuna... sper ca acum ti-ai dat seama ce fel de om e. treci peste, ce afost a fost, tine capul sus si nu te lasa batjocorita de nimeni. tu esti cea mai importanta persoana, iar sentimentele si timpul tau nu ti-l strica cu persoane care nu le merita. gaseste un baiat care sa te iubeasca si sa te respecte, pentru ca asta se pare ca nu te merita. daca te iubea nu facea misto de tine. te asigur
Si eu cred ca te iubeste. Si cred ca asta fac baieti cand sunt gelosi, incearca sa se razbune. Incearca sa vorbesti cu el. Fa tu primul pas daca crezi ca merita, ii spui ca inca il iubesti(daca este asa) si sigur isi va marturisi si el sentimentele. Iar daca nu te mai iubeste(ceea ce nu cred) asta e, fiecare pe drumul lui.
Succes!
In primul rand, dupa parerea mea, cred ca inca te mai iubeste si nu stie cum sa-ti demonstreze acest lucru, cum sa te recucereasca, spune-i in fata ca sa nu te mai chinui, OK, bye!
Wow...Deci a facut asa pentru ca te-a vazut cu acel baiat ( sunt sigura ca am patit si eu asa), iar acele intrebari erau ca sa vada daca mai ti sau nu la el. Probabil mai simte ceva pentru tine, dar nu iti face sperante, daca a ras de tine inseamna ca e un (porc) si ca nu te merita. SPER sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat si sa te merite:*!
Spune-i ca nu iti pasa de ce face el pentru ca totul s-a incheiat intre voi si nu mai aveti treaba unul cu celalalt. face lucul asta ca sa se dea mare cu pritenii lui sau cu vara lui
iti spun doar atat: nu il baga in seama! si eu am avut un prieten la fel ca al tausi a facut acelasi lucru.Lasa-l in pace!
Pup!
Pa-Pa.:*
Pai ce mama naibii va expuneti sentimentele in fata varului, a vecinei si a nu stiu care-i persoane neimplicate direct? Trebuia sa-i intrebi varul de la inceput cam ce-l priveste dar tu sperai totusi intr-o revenire a fostului si iti facea-i sperante cam aiurea.Asta-i situatia si ai avut ce ai vrut.
Monic, si eu am fost cu un baiat anul trecut si anul asta mi-a dat papucii. si eu inca plang dupa el dar nu merita osteneala fiindca si-a batut joc de mine facand glume pe seama blondelor fiindca eu sunt blonda.anul trecut mi-a spus ca ma iubeste ca nu vrea sa ne despartim ca ii vine sa mam manance si anul asta m-a parasit. dar noi femeile trebuie sa fim tari si fetele.fiindca barbatii uni sunt niste porci
Eu cred ca era putin gelos pe varul sau, si e mai bine sa, intrebi si pre prietenele, amicele sale cum se port cu ele pentru ca ...persoana iubita o se poarta foarte frumos dar uneori se conport ca niste animale, si sa nucrezi celealte raspunsuri ca fiecare dintre noi vrem sa aparem ca nuste inparati in fata lor, dar se dau de gol, si nu este nici, nici macar unu sa nu se dea la altcineva
Nu atrage atentzia, o face din neoutintza, deoarece se simte ofensat din auza despartzirii si isi da bine seama ca poti fi cu altul. deci nu se impaca cu gindul ca nu vei mai fi a lui. prostii rid de sine insushi. fii mindra si cautatzi de treaba ta, fala gelos si poate ii mai vine mintea la cap. daca vei dori poti sa shil intorci pentru al parasi din nou si al pune la loc. SUCCES!