| gabytzacrysty a întrebat:

sunt gabriela, am 17 ani si sunt din iasi.am facut sex pentru prima data cu iubitul meu si el cand m-a dezvirginat si-a dat drumul in mine foarte putin, o picatura! sunt sanse de a ramane insarcinata? astept raspuns repede! multumesc:*

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sanse sa ramaii insarcinata erau si daca nu isi dadea drumul, dar asa sansele au crescut si mai mult.

| andreutssa a răspuns:

Da! sunt sanse. chiar multe, nu vreau sa te sperii dar asa ewinking. In cel mai fericit caz, daca s.a intamplat aseara fugi la farmacie si cumpara-ti "pastila de a doua zi"!

| PsihinG a răspuns:

Sunt toate sansele ca tu sa fi ramas insarcinata, nu conteaza cantitatea.
Norocul tau ar putea fi daca ai fost in perioada nefertila.
E bine sa-ti faci un test de sarcina peste 2 saptamani si altadata sa te protejezi.

| gabytzacrysty explică (pentru PsihinG):

Buna! ma scuzati! am uitat sa specific ca iau pastile anticonceptionale marvelon 21! si ca iubitul meu era virgin! ne-am dezvirginat amandoi odata! sunt bune de ceva aceste pastile sau tot sunt sanse de a ramane? pwpici multumesc

| PsihinG a răspuns (pentru gabytzacrysty):

Daca ai luat pastile anticonceptionale este in regula, sigur nu ai ramas insarcinata.
Daca le-ai luat din proprie initiativa fara sa consulti un medic,
nu e bine pentru organismul tau, in timp pot da efecte adverse.
Consulta un medic ginecolog pentru a afla ce pastile sunt bune pentru tine.

| Domiinic a răspuns:

Uite ce ai de facut fuga la farmacie..pastila de a 2 zi..si dupa un test..si sper sa nu ajungi la un avort.Bafta ai grija dar daca nu ai aflat exista si prezervative.

| Eddii a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata asa usor...

| gabytzacrysty explică:

Buna! ma scuzati! am uitat sa specific ca iau pastile anticonceptionale.marvelon 21! sunt bune de ceva? sau tot sunt sanse de a ramane insarcinata? multumesc

| catalinaicg a răspuns (pentru gabytzacrysty):

Sunt foarte bune si eu folosesc tot marvelon 21 si nu am nici o problema.

| gabytzacrysty explică:

Aha multumesc mult
:*