La 18-19 ani e normal sa ti.o incepi ca pana atunci sa te dezvolti din toate pct de vedere,plus ca daca ti.o incepi acum poti lua niste boli mai documenteaza-te pe net iar primul contact poate durea,si la varsta ta inca ma jucam cu papusile, lasa fato sexu ca o sa ai destul timp si pentru asta cand o sa cresti iti distrugi copilaria, asculta sfatu meu si daruieste virginitatea ta decat unuia care merita si te iubeste dar nu acum.pup si ai grija de tine.
14 ani?:-o. la varsta asta ar trebui sa te bucuri de copilarie.
Pai legal este de la 15 ani, ( sau 15 si jumatate), iar in cazul in care o incepi mai devreme de acea varsta baiatul cu care ai intretinnut raporturi sexuale aar putea intra in puscarie ( mai era si altceva insa ...nu stau prea bien cu memoria)
Din punct de vedere medical, dupa varsta de 18 ani deoarece atunci organismul tau, considera majoritatea medicilor, este pregatit pentru un raport sexual.
un alt punct de vedere este ca treubioe sa o faci atunci cand te simti pregatita de asta. ( atunci cand nu iti este frica sa o faci)
Din punctul meu de vedere ( mai demodat si de cat cel al bunicii) este ca ar trebuis ao facia tunci cand te simti pregatita sa devii parinte ( in cazul tau mama\0 pentru ca, chiar si cu metodele de protectie poti ramane gravida, si in acest caz, ca aelgi sa faci avort sau alegi sa nasti, si este vorba de o sarcina nedorita, te-ai nenorocit!
Eu am asteptat pana aproape de 18 ani si nu am murit pana atunci. In plus, inainte de 17 ani riscurile de a face cancer de col uterin sunt mult mai mari, si la 14 ani nu cred ca o sa ai posibilitatea sau curajul sa ii spui mamei tale sa te duca la ginecolog anual, asa cum e indicat dupa inceperea vietii sexuale. gandeste-te si la sanatatea ta si la riscurile la care te expui nu numai la faptul ca tropaie hormonii in tine.
Ce ai zice de 17 ani + poate pana atunci iti vine mintea aia la cap si nu se coboara la pi2da.
Cand te simti tu pregatita atunci incepi.
Varsta recomandata de medici este dupa 17-18 ani.
Nu e o anumita varsta.atunci cand simti.dar ca o recomandare ai 14 ani.traiesteti tineretea asa pura.ca esti mica inca.nu te lua dupa altele.ca "vai sunt mai desteapta daca mi-am inceput viata secuala".nu nu`i asa.plus de asta organismu` tau o sa sufere mari schimbari la o varsta atata de frageda.acum ramane la aprecierea ta.
Acest pas este unul impostat care implica multe responsabilitati.Nu te lasa tentata de curiozitate ca nu ai nimic de pierdut, cu cat astepti mai mult cu atat mai bine, inca esti in dezvoltare atat fizica dar si psihica.Asteapta sa intalnesti o persoana care te apreciaza si te iubeste si pentru care sa ai anumite sentimente,nu te culca cu oricine iti iesie in cale ca majoritatea pustilor asta vor, dar daca patesti ceva(o sarcina, o agresiune)ei nu isi asuma responsabilitatile. Timpul trece pana la 18-19-20 ani nu este mult.planificati alte lucruri mai importante acum cum ar fi studiile.Nu te grabi, ca majoritatea care sau grabit au regretate mult timp dupa aceea.
Asta este sfatul meu, decizia iti apartine!
Daca vrei sa iti incepi viata sexuala, trebuie sa te gandesti bine inainte. si iti recomand sa faci asta cu un baiat pe care il iubesti nu primul pe care il prinzi si care bine inteles iti arata acceasi iubire pe care tu eu porti lui. O sa iti amintesti de primul baiat. toata viata ta . Ttotusi daca vrei sa faci asta. referitor la ani. iti recomand la vreo 16-17 ani. Si inainte de a-ti incepe viata sexuala... macar sa ai niste cunostinte despre riscurile la care te expui facand-o neprotejat si despre Sex. ce e bine si ce nu e bine. Bafta
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Vezi tu...voi pustoaicele va ganditi doar la sex, iar la 20 ani o sa ajungeti niste c***e.In loc sa iti vezi de copilarie tu pui intrebari idioate pe site.Macar ai o relatie serioasa? Dar stii ce inseamna o relatie serioasa? Sau tu vrei sa ''te scarpine'' oricine? Daca e asa, am doi catei(sunt baieti)ti-i imprumut dar vezi sa nu fii nimfomana
O sa ajungi vai de capul tau!
Salut! Stai cuminte la varsta aia, eventual mai pune mana pe o carte ca asa ajungi ceva in viata. Dupa ce te realizezi o sa ai timp berechet asa ca lasa gandurile astea.
La 14 ani eu zic ca este o varsta forte frageda...si daca iti incepi viata sexuala vei regreta... poti sa tio incepi a 2-a zi dupa majoratul de 18 ani. Atunci este cel mai bine ca esti pe cont propriu(parinti te pot lasa sa faci ce vrei)
Chestia e sa fi pregatita si sa nu regreti dupa. incearca pe cat posibil sa o faci dar sa nu fi indragostita lulea de aceea persoana. se poate ca el sa te paraseasca dupa si tu sa suferi. mai bine sa faci ca mine. fa sex cand crezi tu dar cu o persoana care stie sa te respecte si a 2 zi sa nu rada de tine sau chestii din astea.
Pai... eu zic sa te gandesti foarte bine, parerea mea e sa nu o incepi ca o sa regreti! Dar daca chiar vrei... sa te informezi foarte bine despre riscuri si sa nu te puna pacatul sa nu faci protejat!
Glumesc, evident! Ti-o incepi cand te simti pregatita, cu un baiat pe care sa-l iubesti in sentiment reciproc ca sa nu-ti irosesti 'fecioria' de pomana!
Iti spun din propia experienta, nu conteaza al cat o faci important e sa o faci cu baiatul pe care il iubesti si care sa te iubesca.Eu am facut-o la 14 ani jum cu un mare FRAIER si regret enorm. Oricum peste 2 ani nu o sa mai gandesti asa.
Sfatul meu e sa ai relatii sexuale dupa ce te casatoresti si numai cu partenerul conjugal
Eu zic sa mai astepti.asta trebuie sa fie un moment unic.si nu trebuie irosit..., daca intelegi ce vreau sa spun. tentatii sunt multe...
linarkfts întreabă: