| angel199 a întrebat:

sunt iarasi eu.am nevoie de opiinile voastre. e referitor la povestirea mea. sper ca ati citit-o toti=), azi am vb cu el pe skype, si ma invitat mine la o plimbare prin centru, a zis ca e mereu in singuratate, si ca isi aminteste despre mine, nu poate sa uite relatia noastra care s-a termina asa de repede de la nimic, eu inca mai tin la el, si vreau ca sa fim impreuna, dar nu stiu cum sa-i demostrez lui ca sa inteleaga ca vreau sa fim impreuna, el a zis ca totul depinde de mine, daca eu voi accepta atunci vom fi impreuna)), as vrea sa-mi da-ti citeva sfaturi ca nimic nu imi vine in minte(nu stiu ce sa fac, nu vreau ca sa ma inchin in fata lui., dar nici nu vreau sa il perd, m-am atasat de el, vreau sa-mi spuneti citeva teme ca sa am ce sa vorbesc cu el)) eu nu stiu cum sa procedez va rog spuneti-va parerele.chiar daca nu ma cunoasteti, as dori cite mai multe sfaturi.va voi fi foarte recunoscatoare=(FUNDITA)=)

Răspuns Câştigător
| Alle15 a răspuns:

Mai quintron, in primul rand nu se vorbeste murdar aici, si in al doile rand de unde stii tu ce fac ei, stii tu ca fac? Si fata nici un a intrebat asta! Taca-ti gura dcaa habar-nai!

Mai angel199, eu cred ca ar fi bine sa-l intreebi, nu este nicio nenorocire sa-l intrebi! Daca totul depinde de tine, si tu vrei sa fii cu el, si crezi ca e totul pentru tine(e baiatul potrivit), ramane numai sa purtati o discutie serioasa si sa decideti viitoarul vostru daca sa fiti impreuna! Parerea mea,,,!

1 răspuns:
| quintron a răspuns:

Esti buna pentru el pina te f. ute dupa aia nu ai sa mai scrii nimic aici! ai impresia ca el este ultimul? ai sa mai treci prin chestii din astea si la 30 -40 de ani!