anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt iarasi eu Doinita baiatul care ma place mi-a propus intilnire nu stiam ce sa raspund dar mai apoi i-am spus ca vreau sa o iau cu incetul ma inteles.Nu am vrut asa repede sa ne intalnim me tem de ceeace va fi.Cum ar trebui sa procedez mai departe?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu ne-ai spus daca tie iti place baiatul, sau asta nu conteaza? Apoi, bine bine, o luati voi mai incet, dar ar fi bine sa te gandesti pana unde mergi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai te vezi cu el si vedeti mai departe cum va intelegeti. Faza cu refuzul mi se pare o prostie.
Prima intalnire nu inseamna un sarut pe buze si nici sex. Daca e cuminte si cu minte ii dai un pupic pe obraz si atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie baiatul mi se pare foarte suspect. Comportamentul lui ciudat ridica un mare semn de intrebare. Eu nu as iesi cu el, ba mai mult, as pleca din tara in Spania unde m-as intretine din prostitutie.

Pana la urma, doar ce simti tu conteaza.

Bafta!

| MrSoapte a răspuns:

Doinita, nu conteaza ce vor baietii! Ci conteaza ce ai tu de oferit! Fara sa vrem, suntem egoisti in gandire...ne gandim doar la noi! Deci, indiferent ca el va vrea mai mult decat poti tu oferii, tu nu trebui sa faci, decat ce vrei si ce-ti place! Consider ca-ti faci prea multe griji in privinta asta! Tu trebui sa fii naturala si relaxata...doar de ingredientele astea ai nevoie, pentru a te simtii bine la o intalnire! Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Du-te vezi ce ganduri are sa stii daca se merita relatia cu el