Stiu ca o iubesti si ca vrei sa fie ea prima dar daca nu e pregatita si nu vrea nu o forta pentru ca nu tu o sa regreti in viitor ci ea!
Si nu e indicat ca fetele sa-si inceapa viata sexuala mai repede de 18 ani deoarece organele lor sexuale nu sunt dezvoltate complet.
Ca sa-ti incepi viata sexuala trebuie sa stii totul despre metode contraceptive si BTS.
Bună.
Dragostea fizică vine pe parcurs, nu se cere și nici nu se convinge.
Sunteți prea mici, și în mod deosebit ea. Își pierde busola de la vârsta asta!
Pa, pa.
Daca ea nu vrea nu ai ce sa faci.in plus eu cred ca ar trebui sa te mai gandesti, nu este o varsta potrivita sa va incepeti viata sexuala... daca zici ca o iubesti atat de mult asteapt-o pana cand o sa vrea ea si sa nu insisti atat de mult cu chestia asta ca s-ar putea sa ajungeti la o despartire.sunt foarte multe riscuri asa ca eu zic sa mai asteptati.si ganditi-va bine inainte de asta...
Pai cumparati si voi 1 prezervativ si apucativa de treaba si tot ce trebuie de stiut este ca prima data o sa o doara foarte putin iar apoi placerea e mare succes! Funda :X
Pai ma bodboy sunteti prea mici pentru chestii din astea...de la 22, 23 ani ar fi bine dar acum cum vrei u.Si daca voi vreti de acum convingeo, spune-i ca nu o sa sae intemple nimic... sper ca te-am ajutat
Daca nu vrea nu o pooti obliga, ai rabdare. va veni si momentul in care va fi pregatita, friica nu are de ce, doare doar impactul :p
Pai eu cred ca nu trebuie sa incerci tu sa o convingi de nimic in absolut,asta probabil se va intampla cand fetita se va simti pregatita,tu trebuie doar sa o iubesti, ca o iubesti, nu¿¿¿succes
Daca vrei un fiu sau o fica poti sa ii zici si cred ca te va intzelege.Ma inviti la botez ok?
Explica-i. Spune-i ca nu are de ce sa se teme. Odata si odata tot o sa trebuiasca sa o faca :]
Buna @badboy pai ii este frica deoarece,cum sa-ti explic? ii e frica sa faca acest pas,(asta nu inseamna ca nu te iubeste), ii este frica de riscurile pe care si le asuma, sau pur si simplu nnu are curaj.Nu o poti obliga. daca ai so chinui la cap cu te rog frumos etc. exista risc de despartire, intr-o relatie e nevoie de dragoste(cea ce vad ca intre voi este:X ) colaborare, respect dar si intelegere.Trebuie s-o intelegi si pe ea, mai asteapta unpic ca se impace cu ideea ca chiar o iubesti si vrei sa o faci cu ea. Daca o iubesti cu adevarat mai asteaptaa.:*:*va pup si aveti grija de voi (si de protectia voastra in actul sexual) nu mai bine... FUNDAA? te rogg! Pa, pa.
Daca oiubesti cu adevarat nu ar trebui sa o grabesti, ia-o incet daca ii e frica.
beausingurlamasamea întreabă: