Daca vei urma vreo facultate, te poti muta la oras.
Daca nu, atunci renunta la relatie. E mai sanatos.
De ce nu va mutati impreuna? ar fi cel mai indicat si pentru tine si pentru el. Banuiesc ca liceul e in oras si cheltui mult lunar cu naveta, din banii aia poti pune la cheltuieli si in plus viata la oras e mai frumoasa ca la tara (parerea mea)...ai mai multe oportunitati in oras
E in clasa a 12-a.Ce or sa zica parintii ei? Are BAC-ul acum.Nu cred ca are nevoie de complicatii.
Asta depinde numai de ea daca crede ca poate sa aiba si un iubit si sa se ocupe si de scoala...eu in clasa a 12 a am reusit sa le combin pe ambele
S-a mutat vreo gagica la tine?
Dap si inca stam impreuna
Nu-i rau pai si nu servesti pe la scoala? Sau e mai greu dimineata?
Sunt la facultate si am cursuri dupa amiaza
Esti boier.Dormi cat vrei, gagica ai acasa, ce poate fi mai frumos a?
Da e intr-adevar o problema distanta intr-o relatie, dar nu distanta in sine te derajeaza pe tine, ci faptul ca va vedeti doar 1-2 ore pe zi.Totusi in mod normal nu ar fi chiar atat de putin stii?
Sunt alte cupluri in care se vad doar in week-end sau la 2-3 saptamani.
Normal ca ai si tu nevoile tale, dar gandeste-te ca vine acusi BAC-ul si nu cred ca vrei sa iti complici prea mult viata nu?
Eu zic sa continuati asa ca mai sunt cateva luni. Apoi daca va iubiti chiar atat de mult dupa BAC ati putea pleca intr-o vacanta.La mare de exemplu sau sa te muti la el o perioada sa vezi cum merge treaba.
Ca si idee nu te pripi.
Mergeti in ritmul asta deocamdata ca e mai bine asa.
Succes la BAC