| Dede_6776 a întrebat:

sunt impreuna cu o fata de 1 an si ceva de vreo 4 luni m-am purtat foarte foarte frumos cu ea orice pofta si tot am lasat cum a vrut ea, perfect, dar ea se poarta tot mai urat cu mine...si am rugato de vreo 5 ori sa se poarte mai frumos cu mine pentru, cum ma port si eu. dar nu mai tine, simt ca nu o mai intereseaza.sau nu stiu voi ce spuneti fete, baieti, ce sa fac vreau sa se poarte frumos cu mine cum ma port si eu, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| cristi11cristian a răspuns:

Buna! ma doare sa ti spun asta, dar nu esti singurul care din nefercire sufera pe aceasta tema, multi dintre noi patim acest lucru foarte des iar suferinta provocata de partener ne macina atat de mult incat ajungem uneori la disperare! deci stiu prin ce treci! prostia(scuze de limbaj) pe care tu ai facut-o e ca ia-i aratat acesteia ca poate face cam ce vrea cu tine si cand vrea "ea"! uneori cand iubim cu patima pe cineva, ii aratam prin difersificate moduri si prea repetate ca "tinem" la ea/el, aseadar partenerul ajunge la concluzia ca se cam plictiseste de atatea "favoruri ", si vrand nevrand apare nepasarea din partea acesteia, (dar asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, dar insa va depinde tot de tine sa pastrezi relatia )! daca stii ca te iubeste (sau te-a iubit candva ) atunci in acest caz incearca sa te reprofilezi total fata de ea! asta inseamna sa ti schimbi modul de ai arata cum o iubesti! las-o nitel sa fie si ea in ceata, astfel va fi mai palpitant! umbla cu mai multe fete (si fii sigur ca ea sa vada, adica sa o faci geloasa ) in modul ca vorbesti cu ele, sat te plimbi cu ele etc! nu-i spune foarte, foarte des ca o iubesti, e ca si cum ai crede ca ai un caiine dupa tine! fii mai barbat cu ea, pune si tu piciorul in prag atunci cand trebuie, arata-i ca si tu poti fi altfel, si nu trebuie sa cersesti iubirea sa! da-i de inteles ca o iubesti, prin semne ceva mai tactile si nu neaparat in a-i spune! de ex : gesturi, priviri, glumite, si etc!
dar cel mai mult arata-i ca nu e unica (desi e unica, daca e ), filtreaza cu altcineva in termeni colegiali, prietenesti, intotdeauna merge! si azi si miine, si cu cat ii vei arata mai mult ca esti dorit de altele cu atat mai mult o vei pastra langa tine, dar trebuie sa fii si u baiat destept, sa stii sa o "descosi"! trucurile le ai, deci depinde acum de persoana ta si de cum le vei pune in aplicare! intr-un an si ceva trebuie sa o stii destul de bine ca persoana si ca, caracter ...profita de asta! punete in persoana ei, anticipeaza uneori, cam ce si-ar dori, ce ar vrea, cum i-ar place si etc! te salut si multa bafta!

7 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Din clipa asta incetezi cu telefoane, mesaje, atentie. Daca te vrea, sa te caute si sa te pretuiasca tongue

| zuzu_3768 a răspuns:

Idem Seby 19 sad

| seby19 a răspuns:

I s-a cam rupt de tine omule. Te tine pentru ca ii faci poftele.
Ori pui piciorul in prag, ori faci tu pasul spre despartire.
Ma gandesc ca are si pe altul dar nimeni nu stie.

| Andmanny a răspuns:

Fa=i niste restrictii, reguli ceva, arata-i cine-i sefu)

fetele odata si odata se satura, pe la 22 abia gandesc cu capul.

| camionagiull a răspuns:

1 nu mai fa poftele prima data lasa asa sa isi faca ea singura
2 se foloseste de tine
3 PA

| Dede_6776 explică:

Nu are pe nimeni altcineva.stiu sigur nu are timp pentru altcineva...va rog ajutati-ma sa fac ceva sa fie ca la inceput.cand nu se supara din orice si. nu stiu cum sa explic era mai altfel

| Dede_6776 explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri, dintr-o data relatia merge bine...vine la mine ma strange in brate, simt din nou ca ma iubeste :X sper sa ramana asa, totusi fetele si baietii care stiu cat de cat, ce spuneti cum sa o fac sa tina mai mult la mine? sfaturi... spuneti si voi ce sa i mai ofer sau cum sa ma mai port?