| BisUltras a întrebat:

Buna,sunt impreuna cu prietena mea de 10 luni jumate si suntem la distanta dar de ne vedem cam de 2 3 ori pe luna si suntem foarte apropiat, ce spuneti sa ii fac cadou? Pana acum i-am luat o bratara de arginti, am pus o poza cu noi intr-o rama, i-am luat un tricou. Multumesc

3 răspunsuri:
| adrykiba a răspuns:

Micile cadouri sunt mereu binevenite daca sunteti la distanta.Un ursulet marisor de plus cu parfumul tau ar fi dragut, sa aiba ce sa tina in brate noaptea inainte sa adoarma si sa isi imagineze ca esti tu langa ea.happy

| adrykiba a răspuns:

Fetelor le plac cadourile romantice.Sunt atatea chestii pe net ce ai putea face,un cadou personalizat cu o poza dea-voastra sarutandu-va sau imbratisandu-va, cum ar fi o cana, un brelog, o perina, sau globurile acelea in sticla cu poza voastra inauntru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da are dreptate si adrykida un urs de plus ca sal tina in brate si ai mai putea si un inel sau o bratara de argint sau o poezie facuta de tine normal sau o perna pe care sa doarma noaptea sau chiar un animal de companie un catel mic si dragut sau ce ii place ei daca stii ca poate avea grija de el...Succes!