Nu e normal sa traiesti mereu in incertitudine. Eu in locul tau as face fix acelasi lucru. I-as si spune exact motivul.
Se pot intampla 2 lucruri...te desparti de ea si asta e. Sau poate ii dai un dus cu apa rece si se trezeste la realitate.
Oricum ar fi, ideea e ca e clar ca nu ti-e bine in relatia asta.
Clar ceva nu e în regulă acolo.
Dar ar trebui să descoperiți ce anume voi doi, împreună, discutând (chiar și certându-vă, dar omenește, nu cu pumni și răcnete) și comunicând deschis și sincer tot ce simțiți, credeți, doriți unul față de, sau de la, celălalt.
Clar problema e la ea si nu invers. Stii cum se spune ca unul iubeste si celalalt se lasa iubit...cam asa si in cazul vostru. Nu e sigura ca isi doreste relatia asta doar se complace in ea. Nu poti sa continui asa ca nu iti face bine. Discuta cu ea serios si spune i ce simti cu adevarat si vedeti daca relatia are vreun viitor sau nu.
Cred că ai luat o decizie corectă,cât de greu nu ți-ar fi dar mai bine e să îi zici sincer tot ce simți,până la urmă fiecare are dreptul de a fi iubit, dac vei fi important pentru ea, ea va sesiza asta și va relua relația, cred ca are nevoie de o pauză pentru a se determina în sentimentele ei, puțină răbdare vei vedea că timpul va pune lucrurile la locurile lor! Baftă în continuare!
Daca nu te mai gandesti la fostul, mai pastrezi mesajele in telefon, poze, Facebook? Asta depinde de fiecare persoana in parte? Voi ce ziceti?