| everdream a întrebat:

sunt impreuna cu prietena mea de aproape un an( nu stam impreuna). si as vrea sa ma schimb, sa fiu mai romantic.asta isi doreste si ea dar nu pot... vreau sa fiu mai romantic, sa ii fac surprize dar nu ma pricep la a face surprize, si nu ma refer la chestii legate de facut dragoste sau din astea. vreau sa ii fac ceva frumos sa o surprindasad
va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce as putea sa ii fac sau ce sa fac sa ma schimbsad

Răspuns Câştigător
| PopStarInMyMind a răspuns:

A, foarte dragutz.pai ai putea sa o surprinzi cu bomboanele ei preferate cand nu se asteapta, cu florile ei preferate, cu un bilet pus in geanta fara sa stie, si sal gasesca dupa, o cina romantica, cu mancare gatita de u(cred ca ar aprecia efortul), sau ati putea sa va jucati voi prin bucatarie, sa inventati un fel de mankre al vostru si sa va distrati in timpul asta, sper sa te ajutehappy

2 răspunsuri:
| lola a răspuns:

Nu te agita prea tare.Iti spun din experienta. Poti sa ai momente de astea de romantic incurabil dar apoi o sa se razgandeasca si o sa ii trebuiasca un bad boylaughingAsa sunt fetele...Deci nu trebuie sa te schimbi.Trebuie sa o surprinzi cateodata cu ceva frumos si crede-ma ca o sa fie fericita.

| everdream explică:

Voua fetelor ce va place sa va faca un baiat?happy
si app "popstarinmymind" mersi mult pentru sfaturi o sa le incerchappy