Cam dupa 12-16 luni de relatie intervine intotdeauna un mare moment al adevarului. Trece indragosteala, focul de paie si relatia ramane sa se bazeze pe respect si iubire adevarata, daca acestea sunt suficiente ca sa o menstina. Multe relatii mor in faza asta fiindca iubirea este prea mica ca sa mentina focul arzand. Cele reale supravietuiesc si devin relatii puternice, bazate pe adevarata iubire. Sexul intr-o relatie ar trebui sa apara de-abia dupa ce faza asta s-a clarificat, adica dupa ce cuplul a supravietuit acestui moment al adevarului.
Nu e cazul sa evitati complet certurile, cuplurile care nu se cearta sunt false, fara implicare reala. Dar nici nu e cazul sa exagerati cu certurile. Le puteti evita pe cele inutile constientizand ca nimeni nu este perfect si ca amandoi aveti calitati si defecte. Asa cum te bucuri de calitatile lui, trebuie sa-i tolerezi si defectele, fara ca asta sa fie un efort special, ci ca parte a unei relatii normale
Bună.
Pentru a evita certurile, aveți nevoie de o comunicare deschisă, calmă.
Pa, pa.
Bună.
Am și o întrebare!
De ce postezi de două ori aceeași întrebare? Încarci server-ul inutil.
Te gândești că dacă postezi de mai multe ori primești mai multe răspunsuri? Greșit!
Ai nevoie de un răspuns de calitate, nu multe răspunsuri de duzină.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.
Simplu,comunica cu el.Incearca sa previi aceste certuri! Daca vezi ca se supara lasa de la tine.
Lupta are loc in 2, daca 1 se lasa totul revine la normal, intelegi ce vreau sa spun.
Toata lumea se mai cearta din motive banale dar sincer voi cred ca aveti nevoie de sex, poate asa va mai linistiti si nu va mai certati asa des
Sa va iubiti ca doi tineri frumosi! Sexul nu e totul intr-o relatie la 17 ani, ba chiar poate destrama relatia la scurt timp.
Nu cred ca va mai dura mult si iti va spune adevaratul motiv, care cred ca-l stii si tu.1 an si 7 luni fara sex? woaaaa.Saracu baiat.Dar te apreciez ca nu te arunci cu capu inainte ca celelalte fete si te pastrezi.Bravo,ai tot respectul meu.
Ca orice baiat fiecare tinde sa "puncteze" mai mult in viata lui pentru ca intre baieti este o competitie neoficiala si invizibila unde fiecare trage sa faca sex de mai multe ori, cu diferite fete, iar cand 1 se baga intr-o relatie mai ales daca ea este virgina, el urmeaza a fi tachinat si apar tot felul de dume.Mai tot timpul acestea chiar il influenteaza si-l imping sa actioneze negativ, de unde rezulta aceste mici certuri din motive minore.Cand mai sunteti impreuna si ar fi bine sa fie calm si unde retrasi, ii explici asa:"Mai Costica mai, stiu de ce te comporti asa si iti dau totala dreptate dar te rog sa intelegi ca eu sunt asa cum ma stii tu si cum ma stii tu, nu ma mai stie nimeni.Te rog fii intelegator cu mine si ai putina rabdare, caci nu va trece nerasplatita. Daca ai stat atat si m-ai asteptat mai asteapta putin si te voi rasplati pe masura.Atat te rog, sa nu lasi pe nimeni sa-ti influenteze deciziile sau sa intervina intre noi, caci sunt atatea cazuri de despartire si cred ca ar fi bine sa nu fim unul din acele cazuri ci un exemplu. Daca ma iubesti si tii la mine nu vei lasa un mic impediment sa incetezi in a ma iubi in continuare asa cum m-ai cunoscut.De ce ai vrea sa ma schimbi?"Si tind sa cred ca nu va putea sa-ti raspunda pentru ca am dreptate sau tu vei avea dreptate.Si dupa o mica pauza isi va aminti tot ce au zis altii inainte si le va sterge.Iar dupa asta cred ca va merge mandru in sinea lui pentru ca presus de toate tu i-ai aratat ca-l iubesti si cu el vrei sa imparti totul.
SucceS.
P.S. DAca nu merge eu imi dau delete
Hey!
Nu stiu sincer ce sa zic. Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu el despre asta pana nu e prea tarziu. Oricum nu ai ce pierde daca il intrebi. Dar daca tu esti constienta ca te iubeste si ca te intelege ca nu esti pregatita pentru "sex", si simti acest lucru, nu cred ca ai avea motive sa te stresezi cu asta. Poate trece si el printr-o perioada mai grea. Cea mai buna rezolvare este comunicarea.
Sper sa iti fii fost de ajutor.
B'biee