Buna.Pai. am trecut prin asta. poate putin mai grav, dar sa nu intram in altele.De sters nu ai cum sa stergi nici tu, nici el, insa tu te poti abtine. sa spui ori sa arati ca te deranjeaza foarte tare, iar el.probabil si sper sa fi terminat toate socotelile cu vecina.Cand iti vine in cap. numele ei.ia telefonul suna o pritena, ori daca esti cu el baga-l in subiecte dure. fa ceva care sa te faca sa uiti.Bafta:*
Multumesc, am incercat dar ma seaca pe creier, crede-ma! O sa iti ascult sfatul. :*
Heei.pe toti ne seaca pe creier) adica. eu mai sunt si geloasa. si cand imi aduc aminte. as vrea sa vada cum m-am simtit.in fine. asa sunt toti)
Scuze ca iti raspund tie aici dar nu stiu ce are internetul meu nu se mai imnarca si numai apare unde sa scriu raspunsul de la intrebarea ta. In fine Si eu am trecut prin asta. tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti cu el Deschis! Sa ii spui ce ai pe suflet. si bagi apropo-uri ca vrei sa inchei relatia. chiar daca nu vrei. Atunci vei afla dca te iubeste cu adevarat. Trebuie sa ii zici ce crezi despre el si Iuliana.Bafta!:* si ...nu merita Asa sunt toti baieti vorba lui 3ly
Lasa fato k a aflat sh el cum te simti u da el fiind barbat a putut sa isi apere mai bine teritoriul. P