Desi sunt baiat, iti spun ca baietii sunt foarte parsivi. Ti-as recomanda sa mai astepti vreo 2 ani, pentru binele tau.
Niciodata sa nu te compari cu lumea, ci cu principiile tale.Ma adresez tie, pentru ca am impresia ca vei intelege.Notele nu releva cumintenia.Cunosc fete care au 10 pe linie si sunt curve.Deci nu asta e problema. Dar stii cum se zice:Odata ce a intrat va mai intra de multe ori
14 ani, clasa a opta. Tinteste mai sus de atat.Sex poti sa faci oricand pe cand o cariera se constuieste la timp
De la dezbrăcarea asta se va ajunge şi la altceva şi tu şti asta. Sincer nu-ţi recomand. Pentru că mai încolo ai să-ţi începi viaţa sexuală şi ţinând cont de vârsta ta rişti să faci cancer de col uterin mai încolo. Ai grijă. Gândeşte-te de două ori.Baftă!
Buna.Cati ani are prietenul tau? Daca are mai mult de 16 nu te dezbraca in fata lui.Si inca un sfat.Nu te dezbraca in fata lui. Daca nu ti-a afectat situatia scolara inseamna ca nu il iubesti cu adevarat(la nebunie). Nu vreau sa te descurajez, nu-ti incepe nici viata sexuala cu el! Esti inca mica, inca te dezvolti, ai timp de sex. Sper ca te-am ajutat. bafta
Daca fratele meu de 14 ani se arunca in fantana, te arunci si tu dupa el? amandoi aveti 14 ani. e ok, nu?
nu fi una din naivele care se lasa duse de efectul de turma. tu faci ce vrei tu.nu ce face vecinu.
mai bine invata pentru tezele unice, sau fa-ti prietene in liceu, de sex o sa ai timp pe viitor sa te saturi.
Hmmmm... daca vei accepta baiatul va vrea sa mearga mai departe adica sa faceti sex(este evident). Nu stiu de ce spui ca ar fi bine in a te vedea dezbracata din moment ce sunt persoane ce la 14 ani fac sex. Tu nu trebuie sa te compari cu acele persoane care la 14 ani fac sex. Daca vrei sa faci sex cu iubitul tau gandeste-te intai la consecinte si riscuri.Inai trebuie sa te simti pregatita pentru acest pas important din viata ta. Eu te-as sfatui sa mai astepti un timp pentru ca corpul tau nu este destul de dezvoltat dar nici destul de matura pentru a face asta. DE CE TE GRABESTI (vei avea timp sa faci sia asta)nu vreau sa te judec insa parera este a ta si in plus faci ce vrei.eu am 15 ani si nu mi-am incveput viata sexuala dar nici nu ma grabesc. succes. fundita?
Noi doua putem vorbii multe
si eu am tot 14 ani si aceeasi poveste am cam avut-o si eu. am 14 ani si mi-am inceput viata sexula cu pr meu si nu regret absolut deloc deaorece il iubesc ff mult si el ma iubeste pe mine. Daca il iubesti si esti sigura ca si el te iubeste la fel de mult cum il iubesti tu pe el eu zic sa iti incepi viata sexuala numai sa ai grija la metodele de protejare. De fapt eu prima oara am facut-o neprotejat:-ss dar nu am patit nimic, bine ca a trecut
Viata sexuala ar trebui sa inceapa la sfarsitul pubertati adica 18 ani
Cu siguranta si tu iti doresti asta.Nu este nevoie sa treceti direct la sex, puteti incepe cu ceva sex oral, garantat te va ajuta pe tine si implicit pe el sa iesiti din faza asta! Succes!
Nu conteaza la ce varsta isi incep ceilalti viata sexuala, ci important este ca tu sa fii pregatita.
Cat despre dorinta lui, ti-as sugera sa te mai gandesti fiindca pusa in fata faptului implinit s-ar putea sa te lasi si dupa sa iti para rau
Oricum succes!
Deci sa iti explic situatia posibila...
"Te iubesc, as vrea sa iti vad corpul ca arati extraordinar de bine. Ah ce fata desteapta si frumoasa am." peste 1-2 luni poate chiar si mai devreme "Hai sa facem ceva, sa iti arat cat de mult de iubesc"
In momentul in care a ajuns unde vrea, o sa te lase balta.
Daca tot va iubiti asa mult, mai asteapta din 2 motive:
1. esti prea mica si nu te gandi ca sunt altele care isi iincep viata sexuala la 14, sunt niste proaste
2. inca nu poti garanta ca vei ramane cu el mult si bine. Gandeste-te ca primul baiat in viata unei fete va ramane mereu in amintirea ei si daca ai sa te desparti de el, iti va fi greu
Bye:* ai grija ce faci
Trimite-mi te rog mesaj in privat cu varsta prietenului tau numai atunci iti pot spune ce cred eu despre asta.
Doamne fereste, fata are 14 ani si unii o sfatuiesc sa faca sex ca ramane baiatu` cu penisu` in carje, n am mai pomenit asa ceva fratilor sunt mici ce penis ce carje, la 14 ani sex? a inebunit lumea de tot... in fine. cred ca ar trebui sa mai astepti, cativa anisori. nu este nici ultimul si nici primul baiat din viata ta.
Disturbed sincer, crede ma ca nu mi ar fi rusine sa ti spun in caz ca aveam chef de sex, dar sincer la 14 ani nici nu stiam exact ce inseamna sexul, nu stiu dc v ati format parerea asta cum ca toata lumea e disperata dupa sex la orice varsta oriunde oricand
14 ani...hmm cam micuta. daca vreti sa faceti prostioare va sfatuiesc sa va protejati de o sarcina nedorita, cat si de BTS(boli cu transmitere sexuala) care sunt si ele mult mai periculoase decat stim noi. ar fi bine ca pentru asta sa mai asteptati, nu va grabiti, tot acolo ajungeti
Mmda... ce sa zic.interesant,eu am avut acceasi poveste dar prietenul meu e cu un an mai mare decat mine.sa intamplat acum ceva timp, tot la 14 ani ai mei.si da, am facut sex cu el. e minunat. daca esti sigura ca te iubeste si nu e mai mare cu 2 ani decat tine e ok.eu am scazut putin la invatatura si el la fel pentru ca ne iubim mult si am fost cu capul in nori, dar neam revenit imediat.ps:nu cred ca tu il iubesti indeajuns.gandestete bine... poti fii confuza la faza asta. pupici.
Esti inca prea mica parerea mea e sa nu faci ce ati cere prietenu ca daca ar fi tinuta cu adevarat la tine nu tear fi cerut asta si tear fi lasat pe tine sa decizi cand vrei asta oricum astai doar parerea mea
daca baiati tine la tine si te iubeste asa mult mai poate sa astepte sti asa ai putea si tu sa-ti dai seama cat de mult tine la tine si mai lasa ca relatia sa mai capete vechime inca e prea putin 9 luni
Vorbiti prostii, habar nu aveti ce aiurea e abstinenta pentru baieti. Chiar nu e nevoie pentru un baiat sa te astepte pana ramane cu p*** in carje ca sa fi sigura ca nu te paraseste dupa -,-.
Sincer, eu te-as fi parasit de n*ca ori pana acum. Imi e cam greu sa cred ca nu iti poti da si singura seama daca e fals sau nu.
Inca ceva, nu incerca sa negi ca si tu vrei sex.
Maduliciu, faza cu carjele era o exagerare intentionata -,-. Adica ce pana mea sa te astept pana fac 90 de ani si raman cu scula`n carje...
Nu e mare lucru sa te arzi la 14 ani, nu nega ca si tu la 14 ani aveai chef de sex.
Scumpa, daca ai acceptat sa-ti vada sanii acum iti cere sa te vada goala in totalitate. Daca accepti si asta, dupa aia va vrea ceva mai mult. Esti micuta pentru asa ceva. Eu zic ca mai astepti un an / doi-trei Adica sa nu-ti ceara mai mult si tui pentru ca il iubesti sa accepti. Iar apoi sa nu regreti . Mult suuces si ai grija la alegerile tale :*
Are 15 ani...Si da, recunosc ca mi-e teama ca se va ajunge la altceva. Daca invat bine la scoala inseamna ca ma si "duce capul". Insa de cate ori imi pun in minte s zic nu, el apare cu argumente foarte bune si nu stiu...Chiar nu stiu ce sa fac.
Dar ca i-am aratat sanii vi se pare foarte grav?
Va multumesc mult pentru sfaturi!
Cred ca aveti dreptate este prea devreme. O sa vorbesc cu el si promit ca nu ma voi lasa!
Deja incep sa ma simt vinovata pentru ca am acceptat sa il las sa imi vada sanii.
Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti putin, sa vezi mai intai daca este peroana care te merita cu adevarat si sa vezi cat de mult te iubeste.majoritatea baietilor vor doar acest lucru de la fete si apoi le dau papucii. daca asa va face si cu tine vei suferi enorm pentru ca vei simti ca ceva din tine este la el. mai bine mai astepti putin.cat despre dezbracat nu cred ca este atat de bine, pentru ca de la chestia asta se poate ajunge foarte usor la sex. ai grija de tine! pana la urma faci ce vrei cu viata ta! fundita?