In primul rand, cati ani ai?
Sexul are importanta lui intr-un cuplu dar nu determina existenta cuplului care se vrea cu adevarat fericit. Multi pot spune ca nu vor nimic in schimb, stiind ca o fata cand este excitata cu adevarat... cam depaseste orice regula. (Nu ca baietii ar fi diferiti).
Nu trebuie sa intrebi pe nimeni, in legatura cu asta, decat pe tine insati. TU esti pregatita sa faci acest pas? (conteaza si varsta ta). Simti din toata inima ca vei fi iubita in continuare, chiar si dupa ce incepeti relatia sexuala?
Daca ai pana in 18/19 ani, e extrem de dificil sa gasesti un baiat serios, pentru varsta ta.
Eu cred ca mi se pare prea devreme pentru discutii despre sex oral, cand tu nici normal n-ai facut-o. Lucrurile astea vin de la sine.
Intr-o relatie atata timp cat ambele parti sunt de acord totul este permis, atata timp cat lui ii face placere tu nu ai de ce sa te simti,, naspa", stai linistita si o sa vezi ca va fi un moment special, bafta!
Nu te simtii jenata de faptul ca nu poti sa ii faci sex oral, esti inca la inceput de drum, e timp si de treaba asta, barbatul oricum se poate simti usor bine, la tine e de munca, nu te gandi la treaba asta ca nu poti sa il faci sa se simta bine, faci sex cu el pentru inceput, e mai mult decat bine.
O sa vina si treaba asta de la sine o sa treci peste inhibitii si o sa reusesti sa ii faci si tu sex oral.
E normal ca intr-o relatie sa ajungeti si la partea asta. Dar fiind si prima, va trebuie sa fie ceva special, ceva care trebuie sa vina de la sine. Nu te gandi prea mult la asta, pana la urma daca el va vrea sa iti faca, o va face din placere. Nu cred ca nu s-ar simti bine atata vreme cat e cu fata pe care o iubeste. sper ca ti-am fost de ajutor :*
Nu-i purta atat de mult de grija. poti sa fii sigura ca actul sexual se va sfarsi cu satisfactia ambelor parti.asta se poate obtine si fara sex oral. daca el nu are pretentii la asa ceva, inseamna ca tine mult la tine si isi doreste ca noaptea asta sa fie speciala pentru tine, chiar daca va fi si pentru el la final. sper ca te-am ajutat. funda te rog
Nu fi jenata oricum ati fi ajuns la asta.
Si stai linistita ca o sa-i rasplatesti tu mai încolo!
SongKangfan1 întreabă: