| marulverde01 a întrebat:

happy
Sunt impreuna cu prietenul meu de o luna jumate. El e un baiat nemaipomenit,sunt foarte indragostita de el,si din cate vad,imi impartaseste si el sentimentele. Am vorbit despre sex,mai ales ca am fost plecati la mare amandoi timp de o saptamana,si el refuza sa o faca,spunand ca vrea o relatie serioasa si crede ca nu e momentul potrivit acum.
Chestia e ca el e un tip mai golanas,care avea in trecut numai aventuri de o noapte,si ma mira faptul ca nu vrea sa o facem, iar motivele pe care mi le spune nu prea le cred.
Si eu cred ca trebuie sa mai asteptam ceva timp,dar nu vad de ce este tocmai el atat de categoric. Mi-a spus ca problema nu e la mine,ca il atrag,ca stiu ce si cum sa fac, dar ca nu vrea nimic in primele 3 luni. (are 19 ani, eu 18)
Voi ce credeti?

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intr-adevar vrea o relatie serioasa. daca ati face acum sex (fara sentimente, fiindca este absolut imposibil sa aveti sentimente atat de repede), ati bloca relatia la nivelul asta si foarte greu ati mai putea ajunge la sentimente (probabil chiar niciodata). Tu, daca vrei doar o aventura sexuala, trebuie sa-i spui. daca vrei si tu o relatie, nu mai discutati despre sex macar 6 luni, incercati sa va cunoasteti, sa apara intre boi intimitate, incredere, sentimente si sa ajungeti sa faceti dragoste nu doar sex

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Este absolut normal sa iti pui niste semne de intrebare..pentru ca, in ziua de azi, rar mai gasesti baieti care sa te astepte pana cand te simti pregatita. Probabil s-a saturat de aventuri, femei usoare.Si acum ca te'a gasit pe tine, vrea sa vada ce fel de fata esti tu.Dar nu face nici tu ca el, fa'l sa mai astepte.Nu 3 luni, ci mai mult, sa vada ca esti cuminte si in acelasi timp si tu vei vedea daca si el te iubeste! Eu iti urez bafta multa si nu renuntati unul la celalalt :*

| Alexakos a răspuns:

Esti sigura ca avea aventuri de o noapte inainte? sau cumva spunea doar asa sa para cineva? daca da atunci cumva esti virgina? ma gandesc ca poate i-o fi cumva teama. sau sa nu fie chiar el (in caz ca a spus minciuni su aventurile) daca nici una dintre astea. atunci cand mai este sa fiti in pat voi doi si singuri. sarutativa si incet incet scoatei bluza. un timp saruturi (important sa-l mangai excitant) dupa aia scoate de pe tine bluza. si tot asa incet incet. daca chiar refuza. intreaba-l ce are? euvreau sex si tu nu? parca spuneai ca ai avut aventuri de o noapte. atunci nu ar trebui sa fie vreo problema atata timp cat vreau eu nu?

(bine ca tu zici cu cuvintele tale, eu ti-am spus doar o idee)

si intre noi fie vorba... cam greu la 19 ani sa nu prea faci sex. mai ales daca fata vrea. aproape 20 am eu si sunt mai de moda veche insa daca fata imi cere...pai scuza-ma dar chiar nu pierd ocazia. (daca tot spui ca a trecut o luna jumate, deci destul timp tinand cont in ce lume traim)

| FallenDemon a răspuns:

Iti spun eu te iubeste big grin si eu am patit asa cu prietena mea la inceput nici nu ma puteam gandi la dragoste cu ea sa nu-i ranesc sentimentele sau sa fac ceva greseala prin care sa o ranesc... Te iubeste din tot sufletul lui big grin cel probabil eu asa simt pentru prietena mea. Mai incolo o sa vezi ca o sa se deschida in fata ta si o sa faceti de toata ai doar rabdare cu el si bucurate ca l-ai gasit big grin Sper sa te fi ajutat!

| Velq a răspuns:

Esti virgina? Si daca da, el stie asta? Probabil i-o fi teama de lucrul asta.
Ori poate ai avut tu norocul sa gasesti unul din putinii baieti de moda veche. O alta posibilitate e sa se fi indragostit de tine, si ca sa-ti demonstreze asta vrea sa vezi ca poate astepta putin pana sa faceti acest pas in relatia voastra. Ideea e ca daca nu il atrageai, nu cred ca mai statea cu tine o luna jumate dupa care sa-ti fi refuzat o partida de sex, deci nu ar trebui sa-ti faci griji din pricina asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In loc sa astepti sa vrea el il rogi tu?
Lasa..asteapta ca nu-i mult 2-3 luni fara sex.Te iubeste de aia face asa si nu vrea sa crezi ca vrea sa faca misto de tine.

| Cosmotel a răspuns:

Cand vrea nu-i bine, cand nu vrea tot ii bine.ce naiba sa mai intelegem din asta noi baietii? laughing)

| Clarity a răspuns (pentru Cosmotel):

Ca totul trebuie sa fie cum vrem noi laughing

| Cosmotel a răspuns (pentru Cosmotel):

Nu-i**

| Cosmotel a răspuns (pentru Clarity):

Si nici nu spuneti..ne lasati sa ghicim laughing
eu cred ca nici voi nu stiti ce vreti big grin

Sa stii si u, noi niciodata nu stim sa vrem, dar in final tot cum vrem noi iiwinking

Pana la o anumita varsta. tongue

Dupa aia pe cine mai intereseaza laughing..., si nu fii asa de sigurwinking

N-am zis ca-i valabil pentru majoritatea fetelor, dar multe dintre voi va multumiti de la o anumita varsta cu tipi mai putin rasariti chiar daca atunci cand erati mai tinerele faceati mofturi tongue

De fapt toti facem mofturi mereu, si noi si voi, niciodata nu ne convine nimic, in plus voi la batranete vreti tinerele, deci mai bine sa ne multumim cu ce avem decat sa intram la corupere de minoriwinking

Da, cam asa-i laughing
trecem prin multe crize..vad multi tati care o iau razna de la o anumita varsta.
mda..minorele..mai ales noul val care vine acum daca ma iau dupa intrebari, vai de capul lor. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Salut! Eu zic sa ai si tu rabdare daca nici el nu vrea sa o faceti, probabil chiar te iubeste si vrea ca relatia sa devina mai serioasa iar tu sa capeti incredere in el, nu-i asa? tongue
Asteapta sa vezi ce se va intampla peste 3 luni, poate vei avea o seara nemaipomenita! Te pup, funda? puppy dog eyes

| KameliaAura a răspuns:

Probabil vrea sa va despartiti de curand, sau poate chiar se schimba si doreste o relatie serioasa cum ti-a zis.Mai da-i putin timp

| irina3803 a răspuns:

Eu cred ca inseamna ca te iubeste mult si nu vrea sa iti faca ceva, daca vrea o reatie serioasa inseamna ca chiar te doreste.
Eu zic sa nu mai insisti si sa ii arati doar ca il iubesti, toate la timpul potrivit big grin