| marulverde01 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietenul meu de o luna jumate. El e un baiat nemaipomenit,sunt foarte indragostita de el,si din cate vad,imi impartaseste si el sentimentele. Am vorbit despre sex,mai ales ca am fost plecati la mare amandoi timp de o saptamana,si el refuza sa o faca,spunand ca vrea o relatie serioasa si crede ca nu e momentul potrivit acum.

Chestia e ca el e un tip mai golanas,care avea in trecut numai aventuri de o noapte,si ma mira faptul ca nu vrea sa o facem, iar motivele pe care mi le spune nu prea le cred.

Si eu cred ca trebuie sa mai asteptam ceva timp,dar nu vad de ce este tocmai el atat de categoric. Mi-a spus ca problema nu e la mine,ca il atrag, ca stiu ce si cum sa fac, dar ca nu vrea nimic in primele 3 luni. (are 19 ani, eu 18)

Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Oamenii sunt supusi greselilor.

| Azµre a răspuns:

Se gândește la tine, sau nu e sigur pe ceea ce simte, și de aceea nu vrea să te mintă și să se culce cu tine ca pe urma dacă nu e cea serios să se despartă de tine. Asta ar fi o chestie, de care ar trebui să fii mândră.
Sau a doua variantă poate el are o problemă acum să fim serioși mai specială, care nu poate să o împărtășească cu tine acum, dar ți-o va spune la momentul potrivit.
Dar oricum eu cred că el chiar te place și nu vrea să o dea în bară în sensul se culcă cu tine apoi vă despărțiți. Vrea să mai aștepte. Ai ceva împotrivă?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... you're strange