Draga mea daca te iei dupa gura lumi ai sta numai singura ce conteaza ce zic alti conteaza sa va intelegeti si sa va iubiti.aia nu se numesc prietenii care zic asa prietenii adevarati tin cu tine in orice decizie. eu zic sa nu asculti ce zic alti.sa faci exact ce iti spune inima nu sufletu
Ba da ce *** pe tine te intereseaza sa fi fericita sau sa faci tt ce iti spun prietenii? dai in mortii lor de prieteni ca ei sunt invidiosi si vor sa va desparta, atata tmp cat esti fericita alaturi de el si il iubesti ce conteaza ce zic altii?
Nimeni nu stie mai bine ca tine ce ti se potriveste. Ei nu au cum sa inteleaga ce ai vazut tu la el, tocmai de aia va si potriviti pentru ca tu vezi la el ce altii nu observa. Nu asculta dupa ce spun unii si altii, unde ai ajunge daca te`ai lua dupa toti? Din moment ce tu spui ca iti place cum se poarta cu tine, inseamna ca e potrivit pentru tine, ei spun asta pentru ca nu stiu ce inseamna iubirea, ei vor un baiat/o fata perfect/perfecta, dar asta nu exista, in plus daca tu il iubesti, sau o sa il iubesti il accepti cu tot cu defecte si cu tot ce zice lumea despre el. Pana la urma tu nu stai cu lumea, stai cu el.
Mersi mult de sfaturi,cred ca asa o sa si fac, nu o sa tin cont de parerea celor din jur, spe doar ca mai apoi sa nu regret!
Daca tu chiar il iubesti atunci continua, nu trebuie sa tii cont de ce spune lumea "dragostea e oarba" dar incearca timp de 1 saptamana sa vezi cum se comporta cu tine sa vezi daca tine la tine, pe scurt TESTEAZA-L. Daca tu ai indoieli parerea mea este ca ar trebui sa va despartiti... deci e decizia ta! Eu doar ti-am dat ce mi-ai cerut:un simplu sfat!
Have fun!
Daca ti la el, te simti bine alaturi de el si se poarta frumosc cu tine nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii.Gurile rele sunt peste tot insa tu trebuie doar sa-ti asculti inima, nu te lasa influentata de ei ca s-ar putea sa-l pierzi pe acel baiat si sa-ti para rau.
Buna.exact in aceeasi situatie ma aflu si eu. Sfatul meu e daca chiar il placi cu adevarat atunci de ce sa mai asculti vorbele spuse de ceilalti.tu sti mai bine ce se intampla intre voi doi iar dupa cum ai spus. se comporta frumos cu tine fata de celelalte fete, ar trebui sa te simnti mai speciala.ma rog asta e parerea mea tu decizi ce e mai bine pentru tine. Bafta:*
Eu ti-as zice sa nu iei in seama ce zic alti conteaza doar ce crezi tu, daca il iubesti cu adevarat...