| AnDutZzA020 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat care este dragut si foarte special pentru mine! Ideia e ca eu sunt timida si nu stiu ce sa fac! Daca nu face el primul pas?crying! Cand ma intelnesc cu el mereu rosesc! Ce sa fac maine cand ma intelnesc cu el?(imbratisare cv?)Decat sa va bateti joc mai bine nu raspundeti!

Răspuns Câştigător
| adrykiba a răspuns:

Dupa cum imi dau seama nu esti impreuna cu el de mult tip.Nu ar trebui sa mai fi asa timida daca sunteti impreuna inseamna ca ati trecut de ce era mai greu ( ce sa fac sa il cuceresc, sa ma observe, etc.). Daca rosesti nu-i nimic, imbratiseazal, dai un pupic pe obraz daca nu ati trecut inca la sarut, priveste-l in ochi si zambeste...nu trebuie sa iti fie teama, relaxeaza-te, intreaba-l ce a facut sau spune-i ca ti-a lipsit.Cum se spune fetele timide sunt mai dulci si au un zambet si o privire inocenta care pe unii baiati ii innebuneste.Fi tu insuti.Bafta

5 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Daca esti deja cu el, dc mai esti timida?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce frumos să întâlnesti un om special... Hai că mi-a placut termenul ales de tine. Si eu am cunoscut cateva persoane care mi se pareau speciale, însă "speciali" s-au dovedit a fi doar la început happy
Cred ca si ei au facut eforuri suparaomenești să pară ceea ce nu sunt...

| Zeref a răspuns:

Asta ca sa te linistesti, fii sigura ca el o sa faca 1st pas.Iar daca o da in balbaila il saruti pe obraz sau mai aproape de gura si il iei de mana si plecati la plimbare.Si crede-ma, i-ai face un mare favor daca ai incepe sa povestesti ce ai facut azi(ziua curenta).Mai mult nu ai nevoie, restul vin de la sine.Stiu ca nu prea se intelege venitu de la sine, dar ai sa vezi cum amandoi o sa intelegeti din priviri ce aveti de facut in acel moment sau incontinuare.
SucceS!

| Okapi a răspuns:

Salut! Pai ai putea incepe cu un Buna! iar dupa cu o imbratisare si un pupic pe obraz... si poti continua cu ce ai facut azi? sau Ce bine mirosi... iar dupa gasesti un subiect de discutiewinking S

| Okapi a răspuns:

Salut! pai poti incepe cu un salut de ex: Buna! in general fetele pe asta il folosesc iar dupa o imbratisare un pupic pe obraz iar dupa incepi un subiect de discutie... spre ex ce ai facut azi sau un compliment ce bine mirosi...winking iti urez succes si sper ca te-am ajutatwinking