| Iulia8659 a întrebat:

sunt impreuna cu un baiat de 18 ani.( eu am 14 ) si nu stiu cum sa le spun parintilor mei despre el.pentru ca poate nu vor fi de acord. dati-mi niste idei cum sa le spun.
ofer funda kiss

Răspuns Câştigător
| Alexutza_7880 a răspuns:

Hey buna si eu am patit acest lucru...mi-am luat inima in dinti intr-o zi si le-am spus ca as dori sa vorbesc cu ei despre ceva important mau ascultat la inceput s-au suparat putin dar dupa aceaa au vrut sal cunoasca pentru a vedea ce fel de baiat este incearca nu iti fie teama va fi bine sper ca ti-am fost de ajutor

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sigur nu vor fi de acord, el este major și te poate prinde în capcană!
Fiecare pasăre pe limba ei piere.
Pa, pa.

| Narcis2007 a răspuns:

Mama,tata intrunire de familie...sunt cu un baiat de 18 ani, gata asta a fost tot, sunteti liberi

| AdinaCrissa a răspuns:

Off si eu o situatie asemantaroare...
Pai ai putea sa le spui ca mama, tata, am cunoscut un baiat foarte de treaba si ne-eam imprietenit si acum suntem impreuna.
Poti de asemenea sa le faci cunostinta, ca sa stie cu cine iesi, ce fel de baiat este...si asa mai departe.
E diferenta de 4 ani, nu? Si la mine e de 5 jumateblushing
Sa ai grija sa il cunosti bine mai intai, sa nu profite de tine, sa te iubeasca si sa te respecte.
Si sa nu faci nimic"rau"(intelegi tu), pentru ca ai o varsta foarte frageda...si el e destul de mare...
Succes mult si astept mesaj sa imi spui cum a mers cu parintiikiss

| Fashion a răspuns:

Pai... ei bine ai putea sa ii intrebi care este parerea lor de a avea un prieten, la ce varsta ar crede ei ca e posibil, etc
iar daca ei sunt binedispusi si n-au nicio problema m nu sunt iritati de intrebarile pe care le-ai pus atunci zi-le ca ai un prieten dar nu faceti nimic rau, ca esti responsabila, esti constienta de faptele tale si in plus zi-le ca toate prietenele tale au cate un iubit la varsta lor( chiar daca nu-i asa) laughing
apoi daca ceva nu merge bine sau chiar daca merge bine ( in ambele situatii) propune-le sa-l cunoasca pe baiat. daca e unul responsabil, respectuos, educat, manierat atunci sunt sigura ca parintii tai nu vor avea nimic in potriva. oricum un baiat trebuie sa fie mult mai mare decat o fata... mie asa imi zice bunicalaughing
in fine, sper ca te-am ajutat si m-as bucura din suflet pentru voi daca parintii tai ar fi de acord love struck :* funda? pls :X :* puppy dog eyes