De la atatea timp hormonii tai au ajuns `obsedati` dependenti, nu te mai gandii la el, si uite actualul iti acorda atentie, te iubeste mai rar gasesti un baiat ca el din cate spui tu.nu te gandii la fanteziile, gandeste-te ca actualul te iubeste, poate pentru fostul a fost o joaca, sau se joaca cu mintea ta. in orice caz nu te gandii la fostul.
Poi ii ceva normal sa nu il uiti pe fostul, si faptul ca nu simti nimic cand il tzuci este fiindca tot te gandesti la fostul, cum ar fi daca ati incerca... da daca ai putut sa ai pe altcineva si sa tii la el eu spun sa nu dai inapoi nu merita gandeste-te cat te-a facut sa suferi, si cat ai incercat de mult sa fie bine. Eu zic sa numai vorbesti cu fostul, ca o sa iti strice toata relatia si iti zic eu ca degeaba tot nu o sa mearga chiar daca va impacati iar. Tinel pe actualul :*
E usor sa spui cuiva "nu te gandi la fostul"! Mai greu e sa-i spui cum s-o faca! Daca te impaci cu fostul, asa e, o sa te faca iar sa suferi.Actualul nu o sa-ti ofere niciodata fluturasii in stomac pe care-i vrei,pentru ca nu il iubesti cu adevarat,sau, hai sa zic, il iubesti "altfel".Dar, cu urmatorul o sa fie ok!
Intrerupe orice legatura cu fostul si vorbeste cu actualul, spune-i sa mai schimbe ceva, sa nu intervina monotonia.