Daca vrei sa te lase parintii, trebuie sa o pui pe mama baiatului sa vorbeasca cu mama ta. Cand vorbeste un adult e altceva decat daca ai vorbi doar tu.
De ce s anul fie ok? doar mergi cu mama iubitului tau si poti sa le explici parintilor tai ca nu aveti de gand sa faceti asa ceva deoarece nu sunteti pregatiti si merge si mama l, or si veti sta in camere separate mergeti doar pentru distractie sper sa te inteleaga bafta funda?
Vorbeste deschi cu ei, si eu am crezut ca parinti mei fiind mai stricti nu m-ar lasa anumite chesti dar am vorbit deschis cu ei si mau lasat, da du-te e minunat sa ai un aastfel de prieten, povesteste paarintilor tai despre el si despre familia lui si spune-le si chestea cu virginitatea chiar daca iti va fi rusine, fa-ti curaj merita sa mergi!
Eventual ai putea s avorbesti cu mama ta sa vina si ea! Astfel va fi convinsa ca nu faci nimic rau si asa il va cunoaste si pe baiat!
Hey salot Domnito! Daca parintii lor cred ca ar fi bine sa mergi cu fiul llor si mama acestuia apoi zimbeste Draga. Uite ce oportunitate ca sa va odihniti impreuna si sa va bucurati mai ales ca biletul e cumparat. Cit tine de parintii tai stiu cum este pentru ca si eu am parinti ft duri hsi nu prea ma lasa cu prietenii. EU cred ca daca ei stiu ca tu te intilnesti de 2 ani eu sper sa aiba incredere in tine hsi sa te alse. E ceva firesc sa te odihnesti cu prietenul tau. deci eu cred ca ar trebui sa vb cu ei ffft calm si sa ii explici care e situatia. daca vor zice nu sa nu ii rogi intruna pentru ca cu atit mai mult vor zice nu. explica-le ca sa aiba increedere in tine si totul va fi Ok. Bafta