Poti incepe prin a vorbi cu deschis cu el.
Il poti intreba daca e adevarat ce ai auzit. Iar daca va minti iti vei da seama.
Saaau poti pur si simplu sa iti asumi decizia de a fi despartiti si sa treci peste. Nu o sa fie singurul baiat din viata ta. Asa ca nu pierzi mare lucru.
Sti ca de multe ori nu iese fum fara foc.Nu crede în fazele cu vrăji, dar in schimb fi mai atenta in jurul tau ca nu cred ca toata lumea are ceva cu tine.Inainte sa te împaci cu el cercetează si vezi sa stii sigur daca merita iubirea ta si dupa puneti sufletul pe tava.
În primul rând ai fost fraieră că ai ascultat de acea care dă în tarot și ți-a zis numai prostii.
Dacă ai o relație iar tu auzi pe la cineva vorbe urâte ar trebui să vorbești cu iubitul tău, să lămurești lucrurile cu el.
Nu mai trăi în funcție de ce zice lumea, în ziua de azi există multă invidie.
Sfatul meu este sa iti vezi de viata ta. Lasa tu lumea ca dupa ce te violeaza, te calca pe cap sa ramai acolo. Mataforic desigur
Nici nu-mi vine sa cred ce citesc.
Adica tu parasesti baiatul care te iubeste cu adevarat din cauza unor zvonuri si a unei nebune cu tarot?
Ti-a aratat ca te iubeste si tu asa il rasplatesti? Trebuie sa inveti sa iubesti si sa crezi, in el, nu in toate prostiile. Ia si suna-l si cere-ti iertare si nu mai baga lumea atat in seama. Cu cat le acorzi mai multa atentie, cu atata vor scoate mai multe zvonuri.
E țigan. De aia lumea spune ce spune...
Si daca e tigan nu e tot om? Tie ti-ar placea sa fii tiganca si sa te dea lumea la o parte din cauza asta? Sau sa se desparta iubitul de tine?
Pai eu nu am o problema, mie îmi place de el ca om. Dar nu am gândit și m-am speriat. Nu fac diferențe, spun ca majoritatea îl judeca după ce e