Asa se demonstreaza mai nou increderea?
Ai nimerit peste un santajist sentimental si un sarlatan lipsit de scrupule!
Iti SPUNE mereu ca te iubeste,cu ce iti demonstreaza lucrul asta? Crezi ca e asa greu sa spui te iubesc?
Uite,iti spun si eu,te iubesc,Maria, ma crezi?
Aveti mai mult de doua luni impreuna? Hai, trei! Tu crezi ca asa e iubirea?
Sa ceri unei fete de 15 ani,sa ti se ofere de buna voie si nesilita de nimeni,doar ca dovada de "incredere" si "iubire" e cea mai mare proba de perfidie pe care mi-a fost dat sa o intalnesc!
Sunt baieti care nu indraznesc nici sa-si stranga prea tare iubita in brate, de teama ca ar rani-o si asteapta tacuti, ani pana cand EA va decide ce va face cu corpul ei.Si dau dovezi de dragoste cu nemiluita si NU ASTEAPTA NIMIC in schimb!
Esti mica, Maria.Nu te supara,dar esti mica si naiva.
Tu visezi la o dragoste ca in filme sau asa cum o auzi in melodiile care le asculti,dar ceea ce ai acum langa tine nu e iubire,e un joc murdar!
Si,stii ce-mi place cel mai mult la el? Ca e atat de cretin si-ti spune sa o faceti "doar o data" si pe urma,puteti sa n-o mai faceti un an!
Iubitul tau are tupeu,e prost si fanfaron.
Iti vei pierde virginitatea cu el,iar el se va lauda peste tot "am facut-o si pe asta,ha,ha",dupa care,chiar ca nu-l mai interesezi,puteti sa n-o mai faceti niciodata,nu numai un an!
Tu crezi ca virginitatea unei fete e ca un plus sau un minus gresite,intr-o ecuatie la matematica? Ah,am gresit,s-o luam de la inceput?
Nu,iubita,virginitatea ti-o pierzi o singura data.
Te rog sa ma scuzi ca ti-am scris un roman aici!
Dar,daca te iubesti pe tine,nu numai sa-l refuzi,dar sa-l si scoti din viata ta pe acest murdar!
Pastreaza-te,draga mea,pentru un baiat care te va iubi cu adevarat, care va sti sa-ti ARATE asta, pentru care nu vor fi vreodata nevoie de dovezi de iubire sau incredere!
Sa fii desteapta!
Buna,nu te grabi,e posibil ca doar acesta sa fie interesul lui fata de tine,sa se culce cu tine si apoi sa te lase,nu trebuie sa te increzi prea tare in vorbe. DAca chiar ii pasa de tine si te iubeste,te va astepta pana esti tu pregatita,dar el poate vrea sa profite de naivitatea si inocenta ta,promitandu-ti marea cu sarea,sa stii ca sunt multi care vor doar sa isi bata joc si ar fi pacat sa te lasi iar apoi sa suferi si sa regreti.Un baiat daca iubeste o fata, o asteapta si nu o preseaza sa faca un lucru care ea nu il doreste, tu impune-te si spune-i ca daca tine la tine sa iti dea ragaz si totusi ai abia 15 ani...ai timp pentru sex.
Maria, nu stiu cum e relatia voastra, dar daca sunteti impreuna de "ceva timp"
si deja vra asta. nu cred ca te iubeste. Daca te-ar iubi, te-ar astepta pana cand ai fi pregatita. Pentru ca e un pas important pentru tine
. cum spune el." doar o data, si apoi nu o mai faceti un an"
pai nu ti se pare ca suna cam aiurea. Eu red ca vrea o data si gata! intelegi?
adica apoi se va desparti de tine. Sa nu faci asta, gandeste te ai numai 15 ani. ai tot timpul. Demonstreaza i altfel ca ti la el. chestia ca nu mai are incredere in fete nu poate fi adevarat nu toate fetele sunt la fel. si ceA care, are ceva in cap se vede de la inceput, din prima discutie. Ai grija de tine!:*:*
E un las sau un mincinos pretenul asta al tau. Un baiat serios nu cere asa ceva unei fete (mai ales ca sa-i demonstreze nu stiu ce incredere). Explica-i ca de nu are incredere in tine e problema lui si nu a ta. Tu nu ai nimic de demonstrat, ai constiintza curata si in plus nu esti genul de fata care "se culca" cu el pentru a-i demonstra ce vrea el. Arata-i tu ca ai incredere in el, (daca mai ai) si roaga-l sa te respecte asa cum esti. Sa nu-ti fie frica ca-l pierzi (ca de pleaca nu ai pierdut nimic, inseamna doar ca nu te iubea si ca voia sa tot faca "teste"). Un baiat care "cerseste" increderea nu-i inca demn de dragostea ta.
Mult curaj, e lupta ta pentru demnitate.
Ouuu... nu.nu trebuie sa te culci! un baiat care intr-adevar tie la o fata si intr-adevar o iubeste niciodata nu v-a spune sa ii demonstreze in asa modd! E greshit! Asta nu e iubire, e doar o pasiune, nu mai mult si nu mai putin.
Sa nu faci asta, sincer.
Bafta
Sfatul meu este sa ii dai papucii si daca nu sa NUU te culci cu el.Eu sunt mai mica decat tine cu un an dar am avut un prieten care vroia sa faca sex cu mine si i-am zis Nu.peste 2-3 zile are deja o alta prietena.Ma bucur ca nu am facut-o.Asa te sfatuiesc si pe tine
Nici sa nu te gandesti, clar nu te iubeste, nu te lasa manipulata, preia tu controlul relatiei si spune-i ca el trebuie sa iti demonstreze ca tine la tine dupa ce a spus ca vrea sa se culce cu tine stiind ca ai numai 15 ani, probabil ca e mai mare si stie sa te minta frumos. Ai mare grija si sa nu faci prostia asta, chiar daca il placi mult pentru ca dp vei regreta; succes!
Anonima17191 întreabă: