| Cami30 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de vreo 3-4 luni...peste cateva zile e ziua lui si imi este foarte greu sa ii aleg un cadou. Vreau sa fie ceva care sa ii aminteasca de mine si sa ii placa. e greu sa faci cadou unui baiatx_x si vorbesc serios acum:d

Răspuns Câştigător
| Ciprian a răspuns:

Cumpara-i ceva care sa ii aminteasca de tine... ceva pe care sa-l poarte mereu. De exemplu un ceas, o bratara etc

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Primele cadouri, trebuie sa fie simbolice. Ideea cu bratara e foarte buna! Poti sa-i faci chiar tu ceva daca nu ai bani! Sa-i tricotezi ceva haios, un fular de exemplu, pe care sigur ca o sa-l poarte cu placere si te va aprecia foarte mult!

| Mao a răspuns:

Eu i-am luat o bratara de argint la 35 de lei, si i-a placut enorm de mult. Si ii statea atat de bine cu ea pe mana.

| Lacoste a răspuns:

Buna.idei de cadouri sunt.fiindca sunteti la inceput ar merge un parfum, o bratara, un fular, un ceas sau un pulover (daca stii cam ce-i place) ca tot e frig afara; daca ii place pescuitul o lanseta, daca ii place fotbalul o minge, daca e cu calc. atunci un web, casti cu microfon sau jocul lui preferat; o perna personalizata cu poza voastra.