Mai bine i-ai spune de la inceput totul, decat sa-l ranesti mai tarziu. Poate el isi va face sperante in relatia asta. Ii poti spune ceva de genu: " TIn mai mult la tine ca la un amic." Si eu am trecut prin ceva de genu, numai ca nu eram prima lui prietena .
Pi eu spun sa ii spui adevarul acum inainte sa ajunga sa isi faca mai multe iluzii. funda?
Beex e urata rau treaba daca spui ca esti prima lui prietena. Oricum ai face tot iese rau pentru el.Nu prea ai ce sa faci.Ai doar 2 variante:
1:Ii spui ca vrei sa ramaneti doar prieteni.
2:Continui relatia, dar sti vorba aia "Dragoste cu sila nu se poate".
Alta solutie eu chiar nu vad la aceasta problema
WOW! Esti intr-o situatie foarte naspha! Si eu am fost in ea cu ceva timp in urma.nu cred ca ai curaj sa-i spui asta din prima.Eu zic ce mai bine astepti o vreme.Poi... eu am stat cu el cam o saptamana. pana a facut prima "greseala" dupa care i-am zis ca nu dau a 2 a sansa deci ca vreau sa ne despartim.intr-un fel, am ramas prieteni.adica ne intalnim din cand in cand.e totul ok!
Sper ca te-am ajutat si succes!fundita?:*
Ah...complicat! Mai intai batei un apropo, cu care sa incepi a discuta pe tema "ce simti pentru mine?". Daca poti afla ce simte cu adevarat poti sa actionezi asa incat sa nu-l ranesti! Eu cred ca e posibil ca el sa fi fost cu tine numai pentru "proba", adica, din curiozitate!