anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un tip de vreo 2 orelaughing si ne-am sarutat bla bla, si am ajuns la conluzia ca de fapt nu il plac ca pe un iubit.Il plac mai mult ca un bun prieten.Am auzit ca sunt prima lui prietena, si nu stiu ce sa fac ca sa nu il ranesc.Nu pot sa ii zic maine ca "sti, mai bine ramanem doar prieteni" cred ca l-as rani. Ce sa fac? Va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Soricel_4135 a răspuns:

Mai bine i-ai spune de la inceput totul, decat sa-l ranesti mai tarziu. Poate el isi va face sperante in relatia asta. Ii poti spune ceva de genu: " TIn mai mult la tine ca la un amic." Si eu am trecut prin ceva de genu, numai ca nu eram prima lui prietena big grin.

6 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi eu spun sa ii spui adevarul acum inainte sa ajunga sa isi faca mai multe iluzii. funda?

| xXCrystyanXx a răspuns:

Beex e urata rau treaba daca spui ca esti prima lui prietena. Oricum ai face tot iese rau pentru el.Nu prea ai ce sa faci.Ai doar 2 variante:
1:Ii spui ca vrei sa ramaneti doar prieteni.
2:Continui relatia, dar sti vorba aia "Dragoste cu sila nu se poate".
Alta solutie eu chiar nu vad la aceasta problema

| WhatMeanLove a răspuns:

Incearca sa il faci tu pe el sa vrea sa fiti doar prieteni!

| bloodyflower a răspuns:

WOW! Esti intr-o situatie foarte naspha! Si eu am fost in ea cu ceva timp in urma.nu cred ca ai curaj sa-i spui asta din prima.Eu zic ce mai bine astepti o vreme.sadPoi... eu am stat cu el cam o saptamana. pana a facut prima "greseala" dupa care i-am zis ca nu dau a 2 a sansa deci ca vreau sa ne despartim.intr-un fel, am ramas prieteni.adica ne intalnim din cand in cand.e totul ok!happy
Sper ca te-am ajutat si succes!happyfundita?:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna parera mea e ca ar trebui sa ii zici adevarul ce simti, daca lasi timpu sa treaca s ar putea sa ii ranesti mai rau mai tarziu.Decizia e a ta mult noroc

| Diana_5753 a răspuns:

Ah...complicat! Mai intai batei un apropo, cu care sa incepi a discuta pe tema "ce simti pentru mine?". Daca poti afla ce simte cu adevarat poti sa actionezi asa incat sa nu-l ranesti! Eu cred ca e posibil ca el sa fi fost cu tine numai pentru "proba", adica, din curiozitate!