Buna! eu cred ca el se poarta asa pentru faptul ca e mai mic si ii este rusine sau teama sa aiba o relatie cu o fata care are o varsta mai mare. sincer cred ca cel mai bine ar fi sa discutati! daca il placi cel mai bine ar fi sa-i zici acest lucru si dupa aia sa vezi ce reactie are! chiar daca stie, cel mai bine ar fi sa i-o spui iar ca sa poti completa discutia! sincer ai putea sa-l intrebi:
-Eu te plac insa nu stiu de ce ai comportamentul asta! parca ne intelegeam dar acum nu ma mai bagi in seama, si pur si simplu ma eviti! de ce?
-Vreau sa stiu sigur: ma placi?
Si mai multe! gasesti tu pe parcurs! eu te pup si mai vorbit! o sa te mai ajut pa-pa
Buna. Pai astia de a 6a nu prea se dau in vant dupa iubire. Ar trebui sa reactionezi la fel. Nu trebuie sa te bagi in seama cu el. Probabil ca s-a plictisit. Asa sunt unii.
Ar trebui sa il intrebi totusi ce are si de ce nu te baga in seama si desi chiar daca e cel mai frumos baiat din scoala pune punct relatiei voastre. Stiu ca vei gasi pe cineva care sa nu fie ca acest plod.:d Succes :*!
Funda?:$
Pai poate e timidincearca sa vorbesti cu el pune-l sa iti explice de ce se poarta asa.Bafta!:*
Esti indiferenta... da nu s-a indragostit de altcineva(daca s-a intamplat imi pare rau pentru tine)o sa vina la tine si o sa-ti explice...
Heyy! E clar, a vb. cu un prieten de-al lui si acela i-a spus ceva, el a respectat, si nu te mai vrea.
E inca mic, nu stie inca ce-i aia dragostea!
O fi el dragut, dar crede-ma, vor mai fii si altii, stiu din experienta, sunt a XII -a!
Ce relatie vrei sa aiba el la 12 ani? Acum pe bune...Nu o sa gasesti niciodata un baiat de varsta ta, care sa-ti convina si sa se poarte normal cu tine.Trebuie sa fii cu unul mai matur, dar tu din contra esti cu unul mai copilaros. Da, da stiu ca dragostea nu are varsta, dar iti pierzi timpul aiurea.