| Tzucu a întrebat:

Sunt in clasa a 10 -a. sunt fata. big grin
Si eu ma comport copilareste laughing sunt cam zapacita asa.
si astazi o colega care are ciuda pe mine a spus ca nu am minte. ca nu se vede ca am nici sub 15 ani laughing si dinalea, desii ea e mult mai copilaroasa ca mine si chiar nu are minte. am niste colege foarte rele, deja nu le mai pot suporta. desii incerc sa fiu buna. dar nu prea pot cu ele.
sad ce sa fac?
sau cum as putea da dovada ca sunt mai 'cu minte decat ele' ce sa le mai zic? nu stiu...

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu mai asculta ini gura lor! Pur si simplu nu le da importanta. Si ce daca esti copilaroasa? Asa trebuie sa fi la varsta ta. Trebuie sa fi TU! in timp ce cresti te maturizezi si vezi viata cu alti ochi. dar la varsta ta nici nu se pune problema. daca tot te ataca fa'le jocul.in asa fel incat sa iesi in avantaj.Bate'ti si tu unpic joc distreaza'te pe seama lor.Arata-le ca esti mei presus decat ele. Trebuie sa le platesti cu aceeasi moneda! Asa e viata.fiecare pentru elhappy Gandeste'te numai la tine, in asa fel incat sa fi mereu in avantaj. Lasa'i pe altii, ca nici altii nu se gandesc la tine fi sigura. Eu mereu am facut in asa fel incat sa obtin ce vreau. Asa trebuie sa faci si tu. Lupta daca sti ca poti.Si nu te lasa influentata. Capul sus :*

7 răspunsuri:
| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Hei!
Asa eram si eu.
Hai sa ti-o spun mai dur, ca sa intelegi.
Daca acea fata face un cac*t, tu il mananci?
Ei bine, de ce o asculti?
Zapacita, copilaroasa. ai numai 15 raised eyebrows Si foarte bine ca esti asa, nu copiezi, etc. Esti pur si simplu tu.
Fa-ti prietene/prieteni de la alte clase.
Fii fericita indiferent de ce iti spun, fii cu capu' sus, nu asculta, si daca este cazul raspundele la fel de urat cum o fac si ele. NU TE LASA BATUTA happy.

| cherrybomb a răspuns:

Eu am 19 ani si inca sunt zapacita, si ma mai comport si copilareste laughing)

| justitiarul a răspuns:

Fiecare are propria personalitate! Unii sunt mai "zapaciti"iar altii mai seriosi!
Daca tu esti mai haioasa, asta nu inseamna ca nu esti un om demn de incredere.Fiecare se maturizeaza in felul lui.
Eu zic ca nu merita sa iti schimbi comportamentul doar pentru a le multumi pe ele! Exista oameni care ne apreciaza asa cum suntem si doar parerea acelora conteaza!

Exista un utilizator pe acest site, a carui casa a ars in urma cu aproximativ doua saptamani!//...ina-2.html
Il poti ajuta si tu depunand un leu,sau cat iti permite buzunarul, in conturile ce le gasesti la acea postare. Ajutandu-l, putem dovedi ca suntem toti pentru unu!

| crisxd a răspuns:

Incepe prin a scrie 'desii' cu un singur 'i'.

| emabrumareanu29 a răspuns:

Zapacita? Nu! Ci copilaroasa,naiva, vesela, energica.
Tu chiar iei in seama toate rautatile colegelor?

| Sabinutza16 a răspuns:

Fi uh insutio orice ar fi happy nu te lua dupa fraiere si in plus nu ai dc sa le bagi in seama sau sa vb cu ele oh go on stiu ca ai prieteni tai si ei conteaza si doar parerea lor deci...:* bafta:*

| NimeniDarCineva a răspuns:

Fi asa cum sunt si eu, indiferent adica nu e o diferenta foarte mare intre noi eu avand 13 ani si eu sunt "zapacit" adica imi place sa imi traiesc viata la maxim. Nu are rost sa iti pese ce cred alti despre tine. Cand ele te jignesc tu poti pur si simplu sa te faci ca ploua sau poti sa vorbesti cu un/o prieten/a fara sa asculti ce spun ele... Bafta :*