| PrettyDollRock a întrebat:

Sunt in clasa a 5 a si imi place de un baiat de clasa a 7 a din vara.
Am avut adresa lui de mess. mi-a dat ignore(cauza.doar domnu si cu el o stiu).
Si am mai vorbit de multe ori pe mess.si tot ii dadeam un fel de nu stiu. indicii mesaje, statusuri, ghicitori si imi zice.
"Scuze, stiu ca ma placi, nu vreau sa-ti ranesc sentimentele dar.nu ai sanse.".
Asa eu tot am insistat. l-am vazut la scoala cu o urata si jumate laughing).
Una care are ochelari d-aia din anii 80 sa nu exageram. 90, cu niste sarme-n dinti cu un par cret, cret da cret nu gluma si nearanjat statea in sus cum e creasta la baieti putin mai mare si asa tot capu.
si pe mess mi-a zis ca-s prea micaaaa...
Aia e urata. mi-ar placea macar prieteni sa fim. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Vanesituca a răspuns:

Asculta draga mea eu nu iti sugerez sa il uiti pentru ca si eu am trecut la varsta ta prin asa ceva asa ca sfatul meu este sa nu mai vb cu el deoarece o sa ajunga la concluzia ca il disperi si crede-ma nu vrei asta cand il vezi uita-te intens la el si zambeste nu mai vb cu el ex mass cat la % ti la mine daca stie ca il placi e ok dar sfatul meu este sa nu vb cu el deoarece ti-am zis cand cineva te dispera straight facenu e deloc frumos Baftakiss

5 răspunsuri:
| 9gag a răspuns:

E simplu...iti iei si tu o pereche de ochelari cu un an mai vechi decat are fata aia, iti pui niste sarma in jurul capului bagi degetele in priza si pustiul o sa te adore.

| AlexEuManu a răspuns:

Uite,la tine e mai coplicat de obicei(noi baetii)ne uitam daca fata are forme,si sa fie putin mai mare,problema ta care este ori esti ft utara(scuze), ori nu ai forme deloc si aia are, bafta!

| a1m3r a răspuns:

Prieteni puteti fi,dar sa se "combine" nu cred, sunteti amandoi prea mici, cel putin tu.

| CineTeCrezi a răspuns:

Uital

| saidlaura a răspuns:

Vanesituca are dreptate big grin