| EuAlaStrain a întrebat:

Buna happy Sunt in clasa a 8-a si de o saptamana. am observat o fata care tot vine pe coridor la noi big grin accea fata e prietena ft buna cu o colega de-a mea.Eu ma inteleg ft bine cu Laura (colega) dar nu pare genu de fata care sa ma poata ajuta in accest caz. oricum. Despre fata pe care o plac. o data mergeam pe coridor eu singur si ea cu inca o fata, pana sa ajunga la mine a mers cu capu` in pamant exact in clipa cand am trecut prin fata ei a ridicat ochii si s-a uitat direct la mine si eu la ea happy ma rog alteori eram in fata clasei si stateam pe catedra. cineva din clasa a deschis usa si am vazut-o si pe ea in fata usii (era cu colega ) si cu toate ca se imbratisa cu accea colega a mea. s-a uitat fix in ochii mei timp de vreo 6-7 sec apoi s-a inchis usa sad si ma rog pe sala ne mai privim. Ea cred ca e cu un an mai mare dar nu are iubit. Daca se poate sa ma ajutati cumva. Eu sunt de fel mai fricos cu fetele. nu prea indraznet. dar spun fara sa vreau sa ma laud ca sunt destul de frumusel si cu majoritatea fetelor cu care vb ( si baietii) ii fac sa rara si chestii de genu asta happy. Dar sunt ft timid.happy daca se poate sa ma ajutati in vreun fel cu sfaturi cu ce ar trebui sa fac Dau Funditawinking mersi

1 răspuns:
| SensS a răspuns:

Frate...ce e asa greu? "iti iei inima-n dinti" cum sa-r spune si te duci la eawinking daca o sa sa fi mult timid. poate isi gaseste pe altu si dupa o sa regreti.:d. Funda?:d