| EuAlaStrain a întrebat:

Buna happy Sunt in clasa a 8-a si de o saptamana. am observat o fata care tot vine pe coridor la noi big grin accea fata e prietena ft buna cu o colega de-a mea.Eu ma inteleg ft bine cu Laura (colega) dar nu pare genu de fata care sa ma poata ajuta in accest caz. oricum. Despre fata pe care o plac. o data mergeam pe coridor eu singur si ea cu inca o fata, pana sa ajunga la mine a mers cu capu` in pamant exact in clipa cand am trecut prin fata ei a ridicat ochii si s-a uitat direct la mine si eu la ea happy ma rog alteori eram in fata clasei si stateam pe catedra. cineva din clasa a deschis usa si am vazut-o si pe ea in fata usii (era cu colega ) si cu toate ca se imbratisa cu accea colega a mea. s-a uitat fix in ochii mei timp de vreo 6-7 sec apoi s-a inchis usa sad si ma rog pe sala ne mai privim. Ea cred ca e cu un an mai mare dar nu are iubit. Daca se poate sa ma ajutati cumva. Eu sunt de fel mai fricos cu fetele. nu prea indraznet. dar spun fara sa vreau sa ma laud ca sunt destul de frumusel si cu majoritatea fetelor cu care vb ( si baietii) ii fac sa rara si chestii de genu asta. Dar sunt ft timid. daca se poate sa ma ajutati in vreun fel cu sfaturi cu ce ar trebui sa fac Dau Fundita mersi

Răspuns Câştigător
| marishcot a răspuns:

Am avut un prieten exact in aceeasi situatie ca si tine.
insa eu l-am ajutat.si acum au 2 ani si ceva.de fapt.stai sa ma laudlaughingsunt o cupidonitza in liceul meu
eu sunt intr-a11a.sa zicem ca sunt mai trecuta prin viatalaughing

trebuie sa fii sincer cu ea.dar nu din prima. trebuie sa vezi mai intai ce gandeste ea despre tine.dar sa nu apelezi niciodata la prieteni povestindu-le ca se ajunge la barfa in cerclaughingsi nu--ti doresti crede-ma.

du-te la ea si spune-i asa frumos privindu-o in ochi. fara sa te fastacesti.: salut sper ca nu te superi daca insist in a-ti cere un idd. sigur te intrebi de ce.ei bine mi-ar face mare placere sa vorbim, poate iesim si la un suc cine stie. as vrea sa ne cunoastem. ce zici, refuzi un prieten in plus?!batting eyelashes
dar totul trebuie sa zici cu un zambet pe buze, fara aer de superioritate sau de machosmugrooaarlaughing.pur si simplu fi tu.
nu cred ca o sa te refuze.iar pe mess.nu sari pe ea din prima.
las-o 2 zile.nu intra pe ea...pe urma.incetu cu incetu i te bagi sub piele, cu sinceritate.vezi cum gandeste.si ce crede ea despre tine, daca esti genul ei.etc. asta e tot ce apreciaza fetele, sinceritatea, crede-ma.
vor sa fie surprinse.nu vor baieti cu aceleasi conceptii si impresii, vor ceva nou, sa le atraga dar nu sa le sperie.

sper sa ti fie de folos sfatul meu. sa mi spui cum a fost.big grin

5 răspunsuri:
| vulturas a răspuns:

In acesta tara de rahat iti trebuie putin curaj sau mai bine zis tupeu, eu sunt genul de om tupeist de fier dar cand vine vorba de fete se schimba totul in mine sunt mult mai sensibil mai afectuos cu cei din jur dar imi place sa spun totul clar si in fata parerea mea este sa te duci la ea sau sa o atragi intr-un loc potrivit sa fiti intre 4 ochi si sa incerci sa ii explici ce simti dar faptul ca esti timit te va impiedica repeta acasa ce ai sa-i spui si la scoala fa-o o sa te simti mult mai bine si mai usurat si s-ar putea sa fie de partea ta sa o seduci cu vorbe dragastoasewinkingstiu din propria experientabig grin funda?

| Yguaze a răspuns:

Spune-i ce simti frate! fii barbat! nu ai nimic de pierdut daca incerci sa ii spui ce simti!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa o pui pe Lura sa vorbeasca cu ea.Totusi,e foarte firesc si natural sa.ti placa de cineva asa ca daca chiar o placi trebuie sa actionezi! Crede-ma, dupa ce am citit se vede ca te placethinking nu pierde timpul.succes:*

| IzZzY a răspuns:

Sti poti sa o iei numai pe ea si sa ii spui ce simti ptc orcarui fete ia-r placea ca un tip sa ii spuna clar ce simteee in clipa aia ai lasa-o fara cuvinte si ai impresiona-o mai multwinking

| DraGoSh_9403 a răspuns:

Poti sa o chemi si sa-i spui ce simti.Bafta :* (si eu am avut aceeasi problema dar am rezolvat-o)winking :*