| Boyka22 a întrebat:

sunt in clasa a 8-a si imi place foarte mult de o fata dintr-a 7-a. Ea nu cred ca ii prea place de mine.Cum as putea sa o fac sa ma placa si sa fim impreuna pentru ca eu o iubesc foarte mult.
P. S:Am id acelei fete si sunt si timid!

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Tu esti baiat, tu trebuie sa faci primul pas.Cred ca o placi tare mult, deoarece am gasit aceasta postare de vreo 5 ori laughing.

| Lorelai a răspuns:

Poi ar trebui sa vorbesti cu ea in primul rand! Doar nu astepti sa vina ea la tine! Poate o pierzi daca te mai gandesti multlaughing

| crissti a răspuns:

Pai...thinking fii serios baiete! daca esti timid nu ajungi nicaieri. Vb cu ea.la inceput asa un cuvant doua, incearca sa te imprietenesti cu ea...mai iesiti undeva(daca nu vrea sa vina doar cu tine atunci iesiti mai multi)si incet incet te apropii de ea! si p`orma ce ataat. Ia-ti inima in dinti si intreab-o daca vrea sa fie cu tine sau fura-i un sarut happy (nu e mereu indicat ca daca nu i plc de tine s-ar putea sa iesi batut )laughing oricum incearca, aaa si eu sunt pe a7a laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa vb cu ea sa ii spui parerea ta, si oricum daca esti timid nu rezolvi nimic asa ca lasa timiditatea si fa u primul pas:d