Vrei sa devii o jucarie pentru profesorul tau? Eu zic ca, mai bine stai cuminte in banca ta! Bafta!
Nu cred ca ar fi indicat sa iti zboare mintea la profesor si el nu cred ca si-ar pune mintea cu tine
Dacă ești îndrăgostită de el, pentru binele lui, stai departe, că-l bagi și la pușcărie, puștoaico.
Hai ma frate ce dracu a luat-o lumea cu susu in jos. Profesorul de Istorie care are 30 ani sau cum ai zi-s... de nu mai mult tiar putea fi tata... Bine ca nu-ti place de unu de 40 ani, doamne iarta-ma.
Revino-ti in fire!
Tu crezi ca doar tie iti zambeste? Doamnee. Mai bine gaseste`ti un baiat de varsta ta sau mai mare ca pun pariu ca sunt destui baietii frumosi in liceu fata de profu si in al doilea rand ii faci sh lui probleme.
Calmeaza-te! Mergi la dus sub o apa calie(nu rece ca racesti) trage un plans bun si incearca sa nu ii strici nici familia (presupun ca are) si nici cariera, e la mintea cocosului, cui nu i-ar place la 30 de ani sa abe o pustoaica de 16 dar fa bine si cu mintea ta inocenta lasa-l in pace! Sper ca nu te-am jignit dar e spre binele "vostru" daca iti place de el nu cred ca o sa-i duci pachet, pentru corupere, nu?
Scumpa, il poti baga in mari probleme! La inchisoare, chiar. si nu cred ca vrei asta. Mai bine gaseste-ti unu ` la varsta ta, sau cu un an, doi mai mare. Sau daca vrei sa fi cu profesorul de istorie, asteapta 2 ani, sa fi majora! Te-am pupat, sper sa te gandesti si sa iei o decizie buna.
Bananacantareata87 întreabă: