| mumoasal a întrebat:

Buna,sunt in depresie,ma cert cu viitorul meu sot din cauza la o femeie ea e sotia prietenului lui si din cauza ei ne certam, eu recunosc sunt tare geloasa si nu suport ca eu nu o pot suferi iar el vede asta si meeu ii tine ei parte...si mi-i obijduitor pentru ca nu tine cu mine ca eu sunt iitoarea lui sotie dar tine cu ea ca ea e nimen e sotia prietenului lui. oare o place?/

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Uneori este mai bine sa-ti ti parerea ta pentru tine.
Ea este sotia prietenului lui, si lovind in ea lovesti si in prietenul lui, si indirect lovesti in iubitul tau. Mi se pare atunci normal ca ii ia ei apararea.
Ar trebui sa fii atenta la alt lucru: tie iti ia apararea atunci cand altcineva te vorbeste pe tine de rau? Daca nu face asta pentru tine, numai atunci sa-ti pui intrebari.
Si un ultim (poate nu chiar ultim) lucru. Barbatii nu-s asa barfitori ca femeile, si normal ca nu-i place sa vorbesti urat de altcineva cand respectiva persoana nu-i de fata.

| mumoasal explică (pentru Zenithf):

Mda uite exact asa uvinte mi-a zis si sotu meu viitor, dar asa de tare ea ma derajneaza nu vi s-a intamplat asa sa uriti pe cineva fara ca sa va faca ceva rau, eu asa o urasc mi se strica toata dispozitia cind stiu ca este si ea pe liinga el, cum aflu ca a plecat sunt alt om dar cum sa urmez sa traim pe urma toti patru intro casa n-am idee pling toata ziua nu reau dupa nunta sa traim in patru adica sa vie ea prin casa mea sa calce pentru ca e sotia prietenului meu si acela daca va veni o ia si pe ea si vin destul de des pentru ca uneori mai inopteaza cind se afla departe de casa

| nesuferit a răspuns:

Da crezi ca daca e viitoru tau sot crezi ca gata nu mai are voie sa vorbeasca cu nici o femeie? mai controleazati gelozia

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, dar nici nu o displace pe tipa respectiva. De ce nu renunti la el? Pe mine, o fapta din asta, m-ar indepărta de cineva. Eu n-as tine captiv un om care nu s-a vindecat de fostele iubiri sau care face noi cuceriri.

| mumoasal explică (pentru floresdemayo):

Ea nu e fosta lui iubita e sotia prietenului lui......si cind zic ceva de rau de ea el nu suporta si asta nu-mi place imi zice ca nu suporta sa vb rau de cineva si eu ii zic ca ma deranjeaza ca el i ia apararea ei......si am inceput so urasc si pe ea din cauza asta si ne certam din cauza ei in toata ziua

| floresdemayo a răspuns (pentru mumoasal):

Neata. Da, nu stiu unde mi-a fost capul cand am spus de fostele iubiri. Am gresit, se intampla.
Sincer? Nu stiu cat va dura fericirea si LINISTEA ta lânga omul ăla! Tare mi-e teamă ca el deja apreciaza mai mult pe alta, iar tu ia ramas pe planul doi, de rezervă. Poate e convins ca pe tine n-are cum te pierde si de aceea isi poate permite... Oricum, e rusinos din partea lui ca nu te sustine intotdeauna. Eu stiu că, atunci cand iubesti, indiferent ce se intampla, asculti de persoana draga si o sustii neconditionat. Eu asa as proceda.Nici nu m-as gandi sa-l contrazic ori sa nu-l cred, daca pentru mine inseamna totul si as stii ca si el ma iubeste. Dar poate ca in relatia voastra a murit acel fior care v-a unit, a intrat intr-o rutină si atunci...normal ca "noul" il atrage, iar el se ascunde sub "paravanul" prietenului. Nu stiu, fă ce crezi, dar deschide ochii până nu e prea târziu. Eu sincer, am ajuns sa fug de relatii care m-ar face sa sufăr. Pentru ca nu mai vreau. Sunt sătula de plâns.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Deci cu alte cuvinte te implici in relatii in care nu pui suflet?

| ynna93 a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce fosta ma? tu nu citesti bine?

| floresdemayo a răspuns (pentru ynna93):

Vezi ca am venit cu rectificari.Ok? Sssst!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ai ajuns la concluzia asta, savantule? Din contră, pun prea mult suflet si nu suport trădarea de nici un fel.

| ynna93 a răspuns (pentru floresdemayo):

Sssss!? Unde te crezi? Nu esti pe camp aici happy

| floresdemayo a răspuns (pentru ynna93):

Măi, daca tot te-ai tocmit la vorba, dă fetei un raspuns la intrebare si ajut-o (nu era mai corect asa?), nu veni cu observatii si alte nimicuri pe aici. Si da, vorbesc cum vreau. Depinde unde-a crescut interlocutorul. Daca a trăit in câmp, problema lui. Să mai dea pe la oras.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu-s eu savant de nici un fel, dar ai zis asa "Eu sincer, am ajuns sa fug de relatii care m-ar face sa sufăr.", de aici reiese ca nu excluzi varianta implicarii, ci doar ca fugi de cele care te-ar face sa suferi, o relatie care nu te-ar face sa suferi poate fi doar una in care nu pui suflet daca nu ma insel, asa dar fi mai atenta pe unde te poarta copitele mintii cand scrii ceva happy.