Daca faceti sex zi de zi in perioada fertila si amandoi sunteti sanatosi fizic, atunci nu aveti cum sa ratati o sarcina.
Unul din voi este clar ca are probleme de fertilitate. De unde stii ca amandoi sunteti sanatosi? Ati mers la doctor?
Chiar daca esti in perioada fertila, nu e o regula sa si ramai insarcinata. La fel cum e si atunsi cand ramai insarcinata desi nu esti in acea perioada. Am inteles ca ar fi de doua ori pe an cu un maxim de fertilitate. Majoritatea femeilor raman abia după cateva incercari. Deci iti poti face griji daca ai incercat jumatate de an continuu. Asta daca nu sunt alti factori( stres, medicamente/antibiotice sau diferite tratamente, alimentatia, ciclu neregulat). Poti cere parerea medicului ginecolog care iti va urmari sarcina, el iti poate recomanda un complex de vitamine in functie de nevoile tale.
Nu este nevoie sa iei ceva înainte de sex, dacă vrei un bebe. Tot ce trebuie sa faci este sa fii liniștită, Iubitoare fata de iubitul tău și cu gândul ca după acest act vei fi mămica fericita.
Daca intrebi daca trebuie sa iei ceva inainte, in mod cert nu ai fost la medic deci nu stii cat de sanatosi sunteti.
Doar incercati, nu te demoraliza si incearca cat mai des, o sa ramai. Cunosc cazuri de cupluri care au incercat 1 an pana sa le iasa, asa ca nu ai de facut decat sa incerci. Daca nu ramai in 6 luni de zile, recomand un control
Dacă încerci si nu rămâi, inseamna ca unul din voi nu e chiar atat de sănătos. Faceți cât mai des si poate reușiți. După act poti sta si cu picioare in sus...
Nu stiu ce să zic am să mai încerc din câte am auzit nu prea e bun atât de des mai ales înaintea ovulației dar am să încerc cu 2 zile înainte
Baga non-stop, până la urmă trebuie sa iasă nu?
El si-a facut o spermograma? Stie ce e aia? Este vital ca el sa aiba grija, inainte de a procrea sa treaca sa-si faca si un test de secretie uretrala, care nu e chiar o placere. Se fac niste teste, nu lasati la voia intamplarii lucrurile. La fel si pentru dumneavoastra.